16η Ημερίδα Κολύμβησης: 23 φορείς, 200 αθλητές, ΌΛΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ!

Πηγή: notia.gr

0

H 16η Ημερίδα Κολύμβησης «Φωτεινή Παπαδογιαννάκη», θα πραγματοποιηθεί στο Ανοικτό Κολυμβητήριο του Πολιτιστικού και Αθλητικού Κέντρου Π. Φαλήρου στο Τροκαντερό, την Τρίτη 16 Μαΐου.

Ο  ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ θα συμμετέχει όπως κάθε χρόνο με αθλητές – μέλη του Συλλόγου. Το παρόν για μια ακόμη χρονιά, θα δώσει κι η Ομάδα των «Αγγέλων Γης».

Όσα μέλη και φίλοι επιθυμούν, μπορούν να παρευρεθούν για να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας του ΣΑμΣΚΠ, του υπευθύνου Βέρδη Παναγιώτη και να κάνουν «κερκίδα».

Οι αγώνες πραγματοποιούνται το διάστημα 9.30 – 12.30 και θα ακολουθήσει η βράβευση.

Η παρουσία σας είναι σημαντική για την εμψύχωση των μελών που διαγωνίζονται εκπροσωπώντας τον ΣΑμΣΚΠ.

Σας περιμένουμε στη Μαρίνα Φλοίσβου (Λάτση)

Μετακινηθείτε με τα μέσα αστικής συγκοινωνίας και αποβιβαστείτε στη Στάση Τραμ Τροκαντερό ή στο Τέρμα λεωφορείου 550 &860

The following two tabs change content below.

echaritygr

Η Οικογένεια του e-Charity.gr Portal, απέναντι στην λογική της απλής κριτικής και της ακατάσχετης αποποίησης ευθυνών ή της άκρατης φιλολογίας, αναλαμβάνει τις ευθύνες του μέλλοντος, ΣΗΜΕΡΑ. Για εμάς, εσάς, το ΑΥΡΙΟ των παιδιών μας. Με μεράκι, αγάπη στον συνάνθρωπό μας κι αφοσίωση στον στόχο μας, συναντιόμαστε από κάθε γειτονιά της Ελλάδας, με έναν σκοπό. Να κάνουμε το όραμά μας, ΠΡΑΞΗ. Την Αλληλεγγύη, ΖΩΗ.

You might also like More from author