Σώματα, Έκθεση του Άρη Καϊάφα στο 2Concept Store Θεσσαλονίκης

0

Με πλήθος κόσμου άνοιξε την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου, η νέα έκθεση πορτραίτων και σωμάτων του γνωστού καλλιτέχνη Άρη Καϊάφα, στο 2 concept store.

 

Για δεύτερη φορά μετά την παρθενική του εμφάνιση στο πλάισιο των καλλιτεχνικών εκδηλώσεων του Thessaloniki Pride τον Ιούνιο στο Άνωθεν, παρουσιάζει τα νέα του έργα στο κοινό της Θεσσαλονίκης κι όχι μόνο!

 Ανακαλύψτε τα έργα του, με μολύβι και ακουαρέλα, γεμάτα με αντικρουόμενα συναισθήματα από τις αισθησιακές αναζητήσεις του γυμνού κορμιού… Μορφές και σώματα της καθημερινής μας και μη ζωής, παίρνουν υπόσταση στον φιλόξενο χώρο του 2Concept Store, προσκαλώντας μας να ανοίξουμε έναν διάλογο για την αποδοχή, ανεκτικότητα και συμμετοχή όλων μας πάνω από φύλα και διακρίσεις στην κοινωνία. 

Η έκθεση θα φιλοξενείται στο χώρο μέχρι και τις 24/10. 

Πληροφορίες

 

Ιουστινιανού 6
Θεσσαλονίκη
Κλήση 231 026 5999
The following two tabs change content below.

echaritygr

Η Οικογένεια του e-Charity.gr Portal, απέναντι στην λογική της απλής κριτικής και της ακατάσχετης αποποίησης ευθυνών ή της άκρατης φιλολογίας, αναλαμβάνει τις ευθύνες του μέλλοντος, ΣΗΜΕΡΑ. Για εμάς, εσάς, το ΑΥΡΙΟ των παιδιών μας. Με μεράκι, αγάπη στον συνάνθρωπό μας κι αφοσίωση στον στόχο μας, συναντιόμαστε από κάθε γειτονιά της Ελλάδας, με έναν σκοπό. Να κάνουμε το όραμά μας, ΠΡΑΞΗ. Την Αλληλεγγύη, ΖΩΗ.

You might also like More from author