Αλέξανδρε βάλε το γκολ της ζωής σου κι εμείς θα το πανηγυρίσουμε!

Αναδημοσίευση Εκδήλωσης Facebook

0

Η ΕΠΣ Κοζάνης (Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων) σε συνεργασία με τον ΟΑΠΝ Κοζάνης (Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού & Νεολαίας Δήμου Κοζάνης) και τον Κοινωφελή Οργανισμό του Δήμου Κοζάνης διοργανώνουν ανοιχτή συγκέντρωση συμπαράστασης στον μικρό Αλέξανδρο που πάσχει από οστεοσάρκωμα και χρειάζεται να μεταβεί στο εξειδικευμένο κέντρο Χιούστον των Ηνωμένων πολιτειών για να εγχειριστεί.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 11π.μ στην κεντρική πλατεία Κοζάνης.

Θα δώσουν το παρών αθλητές όλων των ακαδημιών και των αθλητικών σωματείων, καθώς και γνωστά ονόματα ποδοσφαιριστών, προπονητών, αλλά και καλλιτέχνες (Ηθοποιοί, τραγουδιστές) που θα φωτογραφηθούν με τους μικρούς αθλητές των ακαδημιών.


Το ποσό της μετάβασης, της εγχείρησης αλλά και της αποκατάστασης είναι υπέρογκο και δυσβάσταχτο για τους γονείς για αυτό και στον χώρο της Πλατείας θα υπάρχουν κουμπαράδες για οικονομική ενίσχυση της οικογένειας.

Για τον ιερό αυτόν σκοπό, σας καλούμε να δώσουμε όλοι το παρών στην Κεντρική Πλατεία, στο Ρολόι της πόλης της Κοζάνης. 

Έχουμε ακόμα ανθρωπιά. Ευτυχώς πονάμε, ευτυχώς ελπίζουμε ευτυχώς δίνουμε το χέρι μας και την αγκαλιά μας σε ανθρώπους που έχουν την ανάγκη μας !!

Στις δύσκολες αυτές εποχές, αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια σε όλους αυτούς τους ευαισθητοποιημένους ανθρώπους που ζουν και υπάρχουν δίπλα μας, οι οποίοι, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει κάθε νοικοκυριό λόγω της κρίσης, δεν ξεχνούν ποτέ τον συνάνθρωπο και με την πρώτη ευκαιρία το αποδεικνύουν έμπρακτα, αλλά κυρίως διακριτικά.


Πολίτες (επώνυμοι και ανώνυμοι) σπεύδουν ηδη να προσφέρουν τον οβολό τους για να καλύψουν το μεγάλο ποσό.

Φορείς, σύλλογοι, σωματεία, καταστήματα, ιδιώτες σε μια ανεπανάληπτη κινητοποίηση για να συγκεντρωθεί το ποσό που απαιτείται για να μεταβεί, να εγχειριστεί και να γίνει η αποκατάσταση του μικρού Αλέξανδρου στο Χιούστον των Ηνωμένων πολιτειών.


Όλος ο κόσμος κι εμείς μαζί θα στείλουμε μήνυμα και υπόσχεση:

Αλέξανδρε θα τα καταφέρεις 
Εσύ θα βάλεις το γκολ της ζωής σου κι εμείς θα το πανηγυρίσουμε !!!!

 

Δηλώστε συμμετοχή και στην εκδήλωση στο Facebook: Γκολ για τον Αλέξανδρο

The following two tabs change content below.

echaritygr

Η Οικογένεια του e-Charity.gr Portal, απέναντι στην λογική της απλής κριτικής και της ακατάσχετης αποποίησης ευθυνών ή της άκρατης φιλολογίας, αναλαμβάνει τις ευθύνες του μέλλοντος, ΣΗΜΕΡΑ. Για εμάς, εσάς, το ΑΥΡΙΟ των παιδιών μας. Με μεράκι, αγάπη στον συνάνθρωπό μας κι αφοσίωση στον στόχο μας, συναντιόμαστε από κάθε γειτονιά της Ελλάδας, με έναν σκοπό. Να κάνουμε το όραμά μας, ΠΡΑΞΗ. Την Αλληλεγγύη, ΖΩΗ.

You might also like More from author