Ευχαριστούμε τους Αρωγούς που υποστηρίζουν το έργο μας!

0

Κάποιες λέξεις, δεν έχουν μεγάλη βαρύτητα. Η λέξη όμως ανθρωπιά, είναι ένας ολόκληρος πλανήτης εννοιών. Πάνω σε αυτή την λέξη, βασίζεται και η φιλοσοφία του περιοδικού μας. Καθημερινά, προσπαθούμε να βοηθήσουμε, να ανακουφίσουμε και να κάνουμε τον κόσμο γύρω μας λίγο καλύτερο για εκείνους τους συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα ζωτικής σημασίας. Όντας όλοι οι συντάκτες, φίλοι, υποστηρικτές και συνεργάτες του περιοδικού, εθελοντές, με περίσσευμα καρδιάς και αγάπης για τον συνάνθρωπο, δίνουμε μάχη να κρατήσουμε ακέραιη την αξιοπρέπεια των ανθρώπων που υποστηρίζουμε, με στοχευμένες δράσεις για τα Ιδρύματα και τις Οργανώσεις, στων οποίων το πλευρό βρισκόμαστε από την ίδρυσή μας.

Η ψυχολογική και υλικοτεχνική όμως αυτή υποστήριξη, έχει κι ένα τίμημα, που μόνοι μας, δεν μπορούμε να αντέξουμε. Έτσι, για τον αγώνα μας αυτό, για την διάσωση των κοινωνικών αξιών και των ιδανικών, εταιρίες και επιχειρήσεις με κοινωνική ευθύνη, συμπαραστέκονται και μας υποστηρίζουν, εντάσσοντας την ανθρωπιστική τους συνεισφορά στη μεγάλη Οικογένεια των Αρωγών. Ο επιχειρηματικός κόσμος, μπορεί στις δύσκολες αυτές στιγμές της χώρας μας, να συμπαρασταθεί στους άπορους, άνεργους και τις υπόλοιπες ευπαθείς κοινωνικά ομάδες και να αποδείξει πως όταν όλοι μαζί δίνουμε μια μάχη, το βάρος μπορούμε να το σηκώσουμε ευκολότερα.

Το e-Charity.gr ευχαριστεί τους Αρωγούς για την συνεισφορά τους στον ανθρωπιστικό αυτό αγώνα.

Αγκαλιάστε κι εσείς την Οικογένεια των Αρωγών και γίνετε κι εσείς κρίκος της μεγάλης ανθρωπιστικής αλυσίδας του Portal Κοινωνικής Αλληλεγγύης e-Charity.gr

Με εκτίμηση και φως

Η ομάδα του e-Charity.gr

 Print


 

The following two tabs change content below.

echaritygr

Η Οικογένεια του e-Charity.gr Portal, απέναντι στην λογική της απλής κριτικής και της ακατάσχετης αποποίησης ευθυνών ή της άκρατης φιλολογίας, αναλαμβάνει τις ευθύνες του μέλλοντος, ΣΗΜΕΡΑ. Για εμάς, εσάς, το ΑΥΡΙΟ των παιδιών μας. Με μεράκι, αγάπη στον συνάνθρωπό μας κι αφοσίωση στον στόχο μας, συναντιόμαστε από κάθε γειτονιά της Ελλάδας, με έναν σκοπό. Να κάνουμε το όραμά μας, ΠΡΑΞΗ. Την Αλληλεγγύη, ΖΩΗ.