Εγκαίνια νέας πτέρυγας του Κέντρου Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας Αυτιστικών Ατόμων Βορείου Ελλάδος

Αποδελτίωση Epi -Direct

0

Επίσημα εγκαίνια πραγματοποιεί για την παράδοση της νέας πτέρυγας του Κέντρου Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας Αυτιστικών Ατόμων, ο Σύλλογος Γονέων και Φίλων Αυτιστικών Ατόμων Β.Ε. «Η Αχτίδα»

Το Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 12μ. θα πραγματοποιηθούν τα επίσημα εγκαίνια στην Καλαμαριά και συγκεκριμένα στην οδό Κων. Καραμανλή 34Β &Αντ. Τρίτση 9.

Την ίδια ημέρα το Κέντρο θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι τις 16.00 μ.μ. για την ξενάγηση φίλων και ενδιαφερομένων.

Λίγα λόγια για το έργο του Συλλόγου

 

Ο Σύλλογος Γονέων και Φίλων Αυτιστικών Ατόμων Β.Ε., φιλανθρωπικό μη κερδοσκοπικό σωματείο, ιδρύθηκε το 1987 από γονείς και συγγενείς παιδιών που πάσχουν από αυτισμό.

Ο Σύλλογος «Αχτίδα», ιδρύθηκε το 1997 στην Θεσσαλονίκη, με την επωνυμία «Σύλλογος Αρωγής Συλλόγου Γονέων Αυτιστικών Ατόμων Β.Ε». Γρήγορα πλαισιώθηκε από μέλη και φίλους που ευαισθητοποιήθηκαν από το πρόβλημα των αυτιστικών παιδιών και τους γονείς, που προσπαθούν να βοηθήσουν τα παιδιά τους με σύγχρονες πρωτοποριακές μεθόδους.

 

Το Κέντρο Αυτισμού «Αχτίδα» σήμερα παρέχει: Διάγνωση, εκπαίδευση και ψυχαγωγία ατόμων με αυτισμό με στόχο τη συναισθηματική ωρίμανση, εκμάθηση δεξιοτήτων και κοινωνικοποίηση, ασκήσεις κολύμβησης με την καθοδήγηση εξειδικευμένων εκπαιδευτών, δημιουργική απασχόληση αυτιστικών παιδιών, λειτουργία Συμβουλευτικού Σταθμού, εκπαιδευτικά σεμινάρια για γονείς αυτιστικών παιδιών, ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού για το πρόβλημα του αυτισμού.

The following two tabs change content below.

echaritygr

Η Οικογένεια του e-Charity.gr Portal, απέναντι στην λογική της απλής κριτικής και της ακατάσχετης αποποίησης ευθυνών ή της άκρατης φιλολογίας, αναλαμβάνει τις ευθύνες του μέλλοντος, ΣΗΜΕΡΑ. Για εμάς, εσάς, το ΑΥΡΙΟ των παιδιών μας. Με μεράκι, αγάπη στον συνάνθρωπό μας κι αφοσίωση στον στόχο μας, συναντιόμαστε από κάθε γειτονιά της Ελλάδας, με έναν σκοπό. Να κάνουμε το όραμά μας, ΠΡΑΞΗ. Την Αλληλεγγύη, ΖΩΗ.

You might also like More from author