Συνέντευξη Τύπου από Eduk8 της LEGO Education Academy στο Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης

Αποδελτίωση της EpiDirect

0

H Epi-Direct πιστή στην προσφορά της χρόνια τώρα για την βελτίωση των συνθηκών και μεθόδων εκπαίδευσης, συνεργαζόμενη με μεγάλους και σημαντικούς ομίλους εθνικής και παγκόσμιας εμβέλειας και επιρροής, μας καλεί την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου, 1:30μμ στο Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης.

Η Οικογένεια του #echaritygr υποστηρίζοντας από ιδρύσεως την Epi-Direct αλλά και έχοντας αγκαλιάσει την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη της #Eduk8, προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους δημοσιογράφους, εκπαιδευτικούς και εκπροσώπους Οργανισμών που ειδικεύονται στην Εκπαίδευση παίδων, να παρακολουθήσουν την σημαντική Συνέντευξη Τύπου της μοναδικής εξουσιοδοτημένης Εταιρίας στην Ελλάδα από την LEGO Education Academy.

Η #Εduk8 διενεργεί επιμορφωτικά σεμινάρια στη χώρα και έχει παράσχει την δυνατότητα και ευκαιρία σε πολλούς εκπαιδευόμενους να αποκτήσουν μέσα από εξειδικευμένα σεμινάρια και προγράμματα εκπαίδευσης, την κατάλληλη τεχνογνωσία χρήσης των LEGO, μέσα από την συμβουλευτική υποστήριξη και εκπαίδευση του επίσημου LEGO Education Academy Certified Trainer στην Ελλάδα, Πρόδρομο Μαρκόπουλο. 

Έτσι λοιπόν, στηρίζοντας την εκπαίδευση και την καινοτομία, η ειδική αυτή Συνέντευξη Τύπου μπορεί να είναι η απαρχή και για τη δική σου εξειδικευμένη γνώση που θα σε αναδείξει σε ένα σημαντικό Διαπιστευμένο Εκπαιδευτή για ενήλικες. Σε περιμένουμε. Δήλωσε συμμετοχή στα τηλέφωνα της Epi-Direct, 2310.227.225

 

The following two tabs change content below.

echaritygr

Η Οικογένεια του e-Charity.gr Portal, απέναντι στην λογική της απλής κριτικής και της ακατάσχετης αποποίησης ευθυνών ή της άκρατης φιλολογίας, αναλαμβάνει τις ευθύνες του μέλλοντος, ΣΗΜΕΡΑ. Για εμάς, εσάς, το ΑΥΡΙΟ των παιδιών μας. Με μεράκι, αγάπη στον συνάνθρωπό μας κι αφοσίωση στον στόχο μας, συναντιόμαστε από κάθε γειτονιά της Ελλάδας, με έναν σκοπό. Να κάνουμε το όραμά μας, ΠΡΑΞΗ. Την Αλληλεγγύη, ΖΩΗ.

You might also like More from author