Γονείς Συνεχίζουμε: Βιβλιοπαρουσίαση του Άσυλου του Παιδιού στην Διεθνή Έκθεση Βιβλίου

Αποδελτίωση Ασύλου του Παιδιού

0
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Ασύλου του Παιδιού μας προσκαλεί στην παρουσίαση του 8ου Βιβλίου της Σχολής Γονέων με τίτλο: «Γονείς Συνεχίζουμε».
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Μαΐου 2017  και ώρα 10:00 στο περίπτερο 13, αίθουσα «Νότος»- ΔΕΘ. Το βιβλίο παρουσιάζουν η κα Γλυκερία Γκρέκου (Συγγραφέας) και η κα Κατερίνα Τζαβάρα (Συγγραφέας). 
Την παρουσίαση συντονίζει ο κος Ήργης Αργύρης (Συντονιστής Σχολής Γονέων Ασύλου του Παιδιού).  Το βιβλίο περιλαμβάνει τις εισηγήσεις της ΣΧΟΛΗΣ ΓΟΝΕΩΝ που πραγματοποιήθηκαν το 2016 σε συνεργασία με το Άσυλο του Παιδιού, το 33ο Δημοτικό Σχολείο και το 45ο Νηπιαγωγείο Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για μια καινοτόμα δράση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Ασύλου του Παιδιού που ξεκίνησε το 2009.
Η παρουσία όλων σας θα μας δώσει ιδιαίτερη χαρά στην προσπάθεια συνέχισης του δημιουργικού μας έργου.

 

Το κάλεσμα έγινε από τον Συντονιστή της Σχολής Γονέων, Εκπαιδευτικό, κ. Ήργη Αργύρη 

The following two tabs change content below.

echaritygr

Η Οικογένεια του e-Charity.gr Portal, απέναντι στην λογική της απλής κριτικής και της ακατάσχετης αποποίησης ευθυνών ή της άκρατης φιλολογίας, αναλαμβάνει τις ευθύνες του μέλλοντος, ΣΗΜΕΡΑ. Για εμάς, εσάς, το ΑΥΡΙΟ των παιδιών μας. Με μεράκι, αγάπη στον συνάνθρωπό μας κι αφοσίωση στον στόχο μας, συναντιόμαστε από κάθε γειτονιά της Ελλάδας, με έναν σκοπό. Να κάνουμε το όραμά μας, ΠΡΑΞΗ. Την Αλληλεγγύη, ΖΩΗ.

You might also like More from author