Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού

Έρχονται καταιγίδες και πυκνές χιονοπτώσεις

0

Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από τις πρωινές ώρες της Τρίτης από τα βορειοδυτικά με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, πυκνές χιονοπτώσεις στα περισσότερα ορεινά της Δυτικής, Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας, καθώς και σε ημιορεινές περιοχές στα βορειοδυτικά, σύμφωνα με  έκτακτο δελτίο που εξέδωσε η ΕΜΥ.

Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν:

Την Τρίτη:

Νωρίς το πρωί τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος, η Δυτική Στερεά και η Δυτική Μακεδονία. Από το μεσημέρι η Πελοπόννησος, κυρίως η Δυτική και Νότια, η Κεντρική Στερεά και πιθανόν η Δυτική και Βόρεια Θεσσαλία και η Κεντρική Μακεδονία.

Τη νύχτα η Ανατολική Μακεδονία, τα νησιά του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου, η Κρήτη και οι Κυκλάδες.

Πυκνές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στην Ήπειρο, σε υψόμετρο πάνω από 600 μέτρα, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Μακεδονία (από 600-700 μέτρα), στη Θεσσαλία(στα δυτικά και βόρεια) και τη Βόρεια Πελοπόννησο (από 800-900 μέτρα).

Την Τετάρτη:

Μέχρι τις πρωινές ώρες η Ανατολική Μακεδονία, η Θράκη, τα νησιά του Βορείου Αιγαίου, οι Κυκλάδες και η Κρήτη και πιθανόν η Δυτική Στερεά και η Δυτική Πελοπόννησος.

Μέχρι το μεσημέρι τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Μέχρι νωρίς το πρωί και μετά πιθανόν ξανά τη νύχτα τα νησιά του Ιονίου και η Ήπειρος.

Χιονοπτώσεις, πιθανόν ισχυρές, θα σημειωθούν μέχρι το πρωί στα Δυτικά, Κεντρικά και Βόρεια ορεινά και πρόσκαιρα και σε ημιορεινές περιοχές της Ηπείρου, της Δυτικής Στερεάς, της Δυτικής Μακεδονίας και πιθανόν της Κεντρικής Μακεδονίας. Αργά τη νύχτα θα ξαναχιονίσει στα ορεινά.

 

Πηγή : kathimerini.gr

The following two tabs change content below.

echaritygr

Η Οικογένεια του e-Charity.gr Portal, απέναντι στην λογική της απλής κριτικής και της ακατάσχετης αποποίησης ευθυνών ή της άκρατης φιλολογίας, αναλαμβάνει τις ευθύνες του μέλλοντος, ΣΗΜΕΡΑ. Για εμάς, εσάς, το ΑΥΡΙΟ των παιδιών μας. Με μεράκι, αγάπη στον συνάνθρωπό μας κι αφοσίωση στον στόχο μας, συναντιόμαστε από κάθε γειτονιά της Ελλάδας, με έναν σκοπό. Να κάνουμε το όραμά μας, ΠΡΑΞΗ. Την Αλληλεγγύη, ΖΩΗ.

You might also like More from author