Ανθρωπιστική βραδιά από τη Vοlkswagen για την MDA Ελλάς

Παρασκευή 31 Μαρτίου στις 8μμ στο Ολυμπιακό Μουσείο

0

Η Volkswagen και η MDA ΕΛΛΑΣ διοργανώνουν την Παρασκευή 31 Μαρτίου στις 8μμ στο Ολυμπιακό Μουσείο μια ξεχωριστή βραδιά με θέμα την αλληλεγγύη και τη δύναμη της ανθρώπινης θέλησης καθώς κι όλες τις δράσεις ανθρωπισμού που έχει αναλάβει η αυτοκινητοβιομηχανία προς την κατεύθυνση αυτή.

Στην ίδια εκδήλωση θα προβληθεί το δρομικό ντοκιμαντέρ «Ο τερματισμός» (Finish Line) σε σκηνοθεσία Ελιάνας Αμπραβανέλ. Οι αληθινοί όμως πρωταγωνιστές της βραδιάς θα είναι το μέλος του MDA Ελλάς, χρήστης αναπηρικού αμαξιδίου, που θα αγωνιστεί στην Μαραθώνια διαδρομή των 42 χλμ. μαζί με τον συνοδό του, καθώς και όλα τα Μέλη της Volkswagen Running Team.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Τα έσοδα από το συμβολικό αντίτιμο των 5€ θα διατεθούν για τη λειτουργία της ειδικής μονάδας νευρομυϊκών παθήσεων του ΑΧΕΠΑ

 

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ & ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

The following two tabs change content below.

echaritygr

Η Οικογένεια του e-Charity.gr Portal, απέναντι στην λογική της απλής κριτικής και της ακατάσχετης αποποίησης ευθυνών ή της άκρατης φιλολογίας, αναλαμβάνει τις ευθύνες του μέλλοντος, ΣΗΜΕΡΑ. Για εμάς, εσάς, το ΑΥΡΙΟ των παιδιών μας. Με μεράκι, αγάπη στον συνάνθρωπό μας κι αφοσίωση στον στόχο μας, συναντιόμαστε από κάθε γειτονιά της Ελλάδας, με έναν σκοπό. Να κάνουμε το όραμά μας, ΠΡΑΞΗ. Την Αλληλεγγύη, ΖΩΗ.

You might also like More from author