Ο Μίκυ κι η Μίνι λένε «σ’αγαπώ» στη νοηματική σε κωφό αγοράκι! (VIDEO)

Πηγές κειμένου / φωτογραφίας / βίντεο: good.is / abc news.com / usatoday network

0

Η μαγική στιγμή που απαθανατίστηκε στο πάρκο της Disneyland, έχει κάνει τον γύρο του κόσμου και έχει συγκινήσει εκατομμύρια κόσμο. Ένας πιτσιρικάς με κώφωση, έκλεψε την παράσταση κι έγινε κι αυτός ήρωας δίπλα στους αγαπημένους ήρωες των παιδικών μας χρόνων. Η στιγμή έγινε ακόμη πιο μαγευτική όταν οι χαρακτήρες της Disney άρχισαν να μιλάνε μαζί του στη νοηματική γλώσσα!

Ο Mickey και η Minnie Mouse, γονάτισαν μπροστά στο μικρό παιδί για να του «μιλήσουν» στη νοηματική και να του πουν ότι «Είναι πολύ ωραίο που σε συναντήσαμε» και «σ ‘αγαπάμε», πράγμα που τον ώθησε να τους δώσει μια τεράστια αγκαλιά.

«Το παιδί ήταν εκστατικό μετά την συνάντηση με τους χαρακτήρες επειδή δεν ήξερε ότι θα του μιλούσαν στη γλώσσα του «, χαρακτηριστικά ανέφερε ένας εκπρόσωπος της Olive Crest, μιας υπηρεσίας πρόληψης κακοποίησης παιδιών που διοργάνωσε το ταξίδι για τον μικρό τυχερό που συγκίνησε με την αθωότητά του.

«Το παιδί μας δεν είναι συνηθισμένο κι εξοικειωμένο με αγκαλιές, οπότε το γεγονός ότι αγκάλιασε τόσο τη Minnie όσο και τον Mickey, προκάλεσε ρίγη συγκίνησης και μας έδειξε πως η αγάπη νικάει όλα τα εμπόδια, προκαλώντας μεγάλη αναταραχή στην ψυχή του μέσα και τον χαροποίησε και τον ξάφνιασε ευχάριστα.»

Το Olive Crest, είναι ένας οργανισμός που εξυπηρετεί πάνω από 3.500 παιδιά και οικογένειες που εκτίθενται σε κίνδυνο σε καθημερινή βάση σε όλη την Καλιφόρνια, τη Νεβάδα και την Ουάσινγκτον. Σαφώς για λόγους προστασίας ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων, δεν μπορεί να αποκαλύψει το όνομα ή την ηλικία του παιδιού, αλλά δήλωσε ότι «ελπίζουμε να σταλεί παγκόσμια το μήνυμα ότι με λίγη αγάπη και πολλή Μαγεία, ότι μπορούμε όλοι μαζί να κάνουμε το όνειρο ενός παιδιού να γίνει πραγματικότητα και να τους προσφέρουμε μια φωτεινή ανάμνηση που μπορεί να διαρκέσει για μια ολόκληρη ζωή.»

Η οικογένεια του μικρού αγοριού είχε κανονίσει να έχει έναν μεταφραστή ASL κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του στο πάρκο, αλλά ο οργανισμός Olive Crest είπε ότι οι χαρακτήρες που φαίνονται στο βίντεο «δεν είχαν ενημερωθεί» για την επίσκεψή του πριν φτάσει, πράγμα που αναβαθμίζει την σημασία της σημαντικής εκπαίδευσης του προσωπικού στη νοηματική για κάθε συνάνθρωπό μας.

Το βίντεο της Disneyland έχει συγκεντρώσει σχεδόν 400.000 προβολές.

 

 

Πηγές κειμένου / φωτογραφίας / βίντεο: good.is / abc news.com / usatoday network

Απόδοση μετάφρασης: Ομάδα #echaritygr

The following two tabs change content below.

echaritygr

Η Οικογένεια του e-Charity.gr Portal, απέναντι στην λογική της απλής κριτικής και της ακατάσχετης αποποίησης ευθυνών ή της άκρατης φιλολογίας, αναλαμβάνει τις ευθύνες του μέλλοντος, ΣΗΜΕΡΑ. Για εμάς, εσάς, το ΑΥΡΙΟ των παιδιών μας. Με μεράκι, αγάπη στον συνάνθρωπό μας κι αφοσίωση στον στόχο μας, συναντιόμαστε από κάθε γειτονιά της Ελλάδας, με έναν σκοπό. Να κάνουμε το όραμά μας, ΠΡΑΞΗ. Την Αλληλεγγύη, ΖΩΗ.

You might also like More from author