Αγάπη σημαίνει Δίνω! Παγκύπριος Έρανος

Αγάπη σημαίνει Δίνω!

0

Ο παγκύπριος έρανος του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού «Από Πόρτα σε Πόρτα»

πραγματοποιείται από τις 20 Μαρτίου 2017 μέχρι τις 9 Απριλίου 2017.

Αγάπη σημαίνει Δίνω!

Με ένα συγκινητικό βίντεο καλεί ο Ερυθρός Σταυρός Κύπρου όλους μας να συμμετέχουμε στο μεγάλο αυτό ιστορικό κάλεσμα Αγάπης.

Τον Έρανο έκανε πραγματικότητα η ΟΠΑΠ Κύπρου

Με σύμμαχο την εταιρία ΟΠΑΠ Κύπρου, ο Κυπριακός Ερυθρός Σταυρός ανακοίνωσε επίσημα, την Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017, την έναρξη του φετινού παγκύπριου εράνου «από πόρτα σε πόρτα».

Ο έρανος, ο οποίος πραγματοποιείται από τις 20 Μαρτίου μέχρι τις 9 Απριλίου, έχει στόχο την ενίσχυση των κοινωνικών, ανθρωπιστικών προγραμμάτων του Ερυθρού Σταυρού. Την έναρξη του εράνου κήρυξε ο Επίτροπος Εθελοντισμού και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων κ. Γιάννης Γιαννάκη, ο οποίος τόνισε ιδιαίτερα την σημασία του εθελοντισμού για την επιτυχία τόσο του εράνου, όσο και του συνολικού έργου του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού. Ο κ. Γιαννάκη ευχαρίστησε και την ΟΠΑΠ Κύπρου, η οποία όπως είπε, πέρα από σύμμαχος στον φετινό έρανο, αναδεικνύεται διαχρονικός σύμμαχος της κυπριακής κοινωνίας.

Η πρόεδρος του Ερυθρού Σταυρού, Φωτεινή Παπαδοπούλου, προτάσσοντας το σύνθημα του εράνου «Αγάπη σημαίνει, δίνω!», εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι «ο κυπριακός λαός θα ανταποκριθεί με χαρά και ενθουσιασμό στον έρανο, ανοίγοντας την πόρτα της καρδιάς του για να στηρίξει το ανθρωπιστικό μας έργο». Η κυρία Παπαδοπούλου, πέρα από τους εθελοντές, ευχαρίστησε ιδιαίτερα την ΟΠΑΠ Κύπρου η οποία όπως είπε, για μια ακόμη φορά στέκει σύμμαχος και συμπαραστάτης στα προγράμματα στήριξης των ανθρώπων του τόπου μας.

Την παράλληλη πορεία της κοινωνικής δράσης της ΟΠΑΠ Κύπρου με το έργο του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού, πρόταξε στο χαιρετισμό του ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας κ. Δημήτρης Αλετράρης, γεγονός το οποίο, όπως είπε χαρακτηριστικά «ερμηνεύει αλλά και δικαιολογεί απόλυτα την απόφασή μας να στηρίξουμε τον φετινό παγκύπριο έρανο από πόρτα σε πόρτα». 

Ο κύριος Αλετράρης υπενθύμισε ότι η ΟΠΑΠ Κύπρου στέκεται με ειλικρίνεια από το 1969, δίπλα από τον άνθρωπο της Κύπρου και τα προβλήματα του. «Πορευόμαστε μαζί προς όφελος της κυπριακής κοινωνίας με ένα εξαιρετικά δημιουργικό και παράλληλο τρόπο» είπε, απευθυνόμενος στην πρόεδρο του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού και κατέληξε: «Είναι μεγάλη η χαρά μας που, μαζί θα πορευθούμε από πόρτα σε πόρτα για να συνδράμουμε ώστε ο φετινός παγκύπριος έρανος να φέρει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα προς όφελος του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού και των ανθρωπιστικών προγραμμάτων του. Συμπόρευση ανθρωπιάς που για μας στην ΟΠΑΠ Κύπρου, αποτελεί μονόδρομο!»

The following two tabs change content below.

echaritygr

Η Οικογένεια του e-Charity.gr Portal, απέναντι στην λογική της απλής κριτικής και της ακατάσχετης αποποίησης ευθυνών ή της άκρατης φιλολογίας, αναλαμβάνει τις ευθύνες του μέλλοντος, ΣΗΜΕΡΑ. Για εμάς, εσάς, το ΑΥΡΙΟ των παιδιών μας. Με μεράκι, αγάπη στον συνάνθρωπό μας κι αφοσίωση στον στόχο μας, συναντιόμαστε από κάθε γειτονιά της Ελλάδας, με έναν σκοπό. Να κάνουμε το όραμά μας, ΠΡΑΞΗ. Την Αλληλεγγύη, ΖΩΗ.

You might also like More from author