Ζήσε για λίγα λεπτά σαν πρόσφυγας με το 3D VR βίντεο του Guardian

Αναδημοσίευση από INFOWAR.GR

0

Πως επιβιώνουν στο Λονδίνο, με μόλις πέντε λίρες την ημέρα, οι 31.500 αιτούντες άσυλο

που περιμένουν την απόφαση των αρχών για το αν μπορούν να παραμείνουν στη χώρα;

 

Η εφημερίδα Guardian μας καλεί να μπούμε για λίγα λεπτά στη θέση τους και να δούμε, χάρη σε ένα video 360, λίγες στιγμές από την καθημερινότητά του. To βίντεο στηρίζεται σε συνεντεύξεις αιτούντων άσυλο από 12 χώρες καθώς και αρκετών δικηγόρων που έχουν αναλάβει τις υποθέσεις τους.

Για καλύτερη εμπειρία προτείνεται η χρήση της ειδικής συσκευής της Google (Google cardboard headset) και ανάλυση μεγαλύτερη των 1440s. Αν και αρκετοί θα σχολιάσουν το παράδοξο να χρειάζεσαι ειδικό εξοπλισμό και γρήγορη σύνδεση στο ίντερνετ για να ζήσεις το δράμα ενός πρόσφυγα, η πρωτοβουλία έχει σίγουρα μεγάλο ενδιαφέρον.

 

 

Πηγή: infowar.gr

The following two tabs change content below.

echaritygr

Η Οικογένεια του e-Charity.gr Portal, απέναντι στην λογική της απλής κριτικής και της ακατάσχετης αποποίησης ευθυνών ή της άκρατης φιλολογίας, αναλαμβάνει τις ευθύνες του μέλλοντος, ΣΗΜΕΡΑ. Για εμάς, εσάς, το ΑΥΡΙΟ των παιδιών μας. Με μεράκι, αγάπη στον συνάνθρωπό μας κι αφοσίωση στον στόχο μας, συναντιόμαστε από κάθε γειτονιά της Ελλάδας, με έναν σκοπό. Να κάνουμε το όραμά μας, ΠΡΑΞΗ. Την Αλληλεγγύη, ΖΩΗ.

You might also like More from author