Σεμινάριο Παιδικό Ατύχημα Παροχή Πρώτων Βοηθειών (13/5) Αθήνα

Πηγή: isida.gr

0

Σεμινάριο για Γονείς και Εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης με θέμα «Παιδικό Ατύχημα στο χώρο του σπιτιού και του σχολείου – Επιληπτική Κρίση» διοργανώνει το Σάββατο 13/5 το Κέντρο Ειδικών Θεραπειών ΙΣΙΔΑ.

Στις εγκαταστάσεις του Κέντρου στον Πειραιά, θα φιλοξενηθούν εξειδικευμένοι σύμβουλοι Ασφάλειας και Υγείας της Ergonomia για μια άκρως σημαντική εκπαίδευση στην Παροχή Πρώτων Βοηθειών στο παιδί. Το σεμινάριο απευθύνεται σε Γονείς, Εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης,Θεραπευτές και πρόσωπα φροντίδας παιδιών.
Απαραίτητη η προκράτηση θέσης καθώς θα ακολουθήσει πρακτική άσκηση των συμμετεχόντων στην Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ) και οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2104535078 & 6978069132

 

Για το ακριβές πρόγραμμα του σεμιναρίου δείτε παρακάτω

 

The following two tabs change content below.

echaritygr

Η Οικογένεια του e-Charity.gr Portal, απέναντι στην λογική της απλής κριτικής και της ακατάσχετης αποποίησης ευθυνών ή της άκρατης φιλολογίας, αναλαμβάνει τις ευθύνες του μέλλοντος, ΣΗΜΕΡΑ. Για εμάς, εσάς, το ΑΥΡΙΟ των παιδιών μας. Με μεράκι, αγάπη στον συνάνθρωπό μας κι αφοσίωση στον στόχο μας, συναντιόμαστε από κάθε γειτονιά της Ελλάδας, με έναν σκοπό. Να κάνουμε το όραμά μας, ΠΡΑΞΗ. Την Αλληλεγγύη, ΖΩΗ.

You might also like More from author