ΣΟΝΕ: Η ορχήστρα της καρδιάς μας για τα παιδιά της Λάμψης

Φιλανθρωπική Συναυλία / Τελετή Λήξης Φετινής Σεζόν της ΣΟΝΕ

0

Η Οικογένεια του #echaritygr τιμώντας την διαρκή συνεργασία με την Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Ελλάδος, ένα όραμα και μια πρωτοβουλία ανθρωπιστικού χαρακτήρα που ίδρυσε, διευθύνει και συνεχίζει με την σημαντική συμπαράσταση νέων μουσικών και τραγουδιστών από όλη την Ελλάδα αφιλοκερδώς ο Μαέστρος Βαγγέλης Αραμπατζής, πιστά στηρίζει και τη μοναδική συγκινητική Φιλανθρωπική Συναυλία στην Τελετή Λήξης της φετινής σεζόν της ΣΟΝΕ (Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Ελλάδος)

Σήμερα, Παρασκευή 2 Ιουνίου είναι η τελευταία ημέρα προπώλησης των εισιτηρίων της ξεχωριστής μουσικής βραδιάς που θα έχουμε την τιμή και χαρά να απολαύσουμε το Σάββατο 3 Ιουνίου, σε ένα κατάμεστο Θέατρο Αριστοτέλειον στις 8μμ.

Speakage: Ορέστης Μήλιος / MEDIA WORLD Productions
The cutting room – Danny Argiriou
Post production – www.thecuttingroom.gr
Οργάνωση και Παραγωγή: Unplugged Studio

Νέοι μουσικοί από όλη την Ελλάδα ταξιδεύουν για την Φιλανθρωπική Συναυλία / Τελετή Λήξης Φετινής Σεζόν της ΣΟΝΕ

Μπορείτε κι εσείς να προμηθευθείτε τα εισιτήριά σας από τα γραφεία της »ΛΑΜΨΗΣ», από τις 9 το πρωί μέχρι και τις 5 το απόγευμα σήμερα Παρασκευή, τηλεφωνώντας στο 2310943396  ή επισκεπτόμενοι τα γραφεία του Συλλόγου στην Κλεάνθους 5 & Παπαναστασίου γωνία στη Θεσσαλονίκη.

 

Τα εισιτήρια αξίας 10€, θα υποστηρίξουν την ενίσχυση του πολύτιμου έργου που επιτελείται στα παιδοογκολογικά τμήματα του ΑΧΕΠΑ και του Ιπποκρατείου, από τον Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες «Η ΛΑΜΨΗ»  καθώς και τη σωματική αποκατάσταση του μέλους της ΣΟΝΕ Χρήστου Τιτίρλα λόγω τροχαίου ατυχήματος το Φεβρουάριο του ’17.

 

Στο πλαίσιο των προωθητικών ενεργειών της Φιλανθρωπικής Συναυλίας της Τελετής Λήξης της φετινής σεζόν της ΣΟΝΕ, ο Μαέστρος και εμπνευστής του μοναδικού αυτού παγκόσμιου κοινωνικού εγχειρήματος, Βαγγέλης Αραμπατζής, επισκέφθηκε τα γραφεία του συλλόγου Λάμψη ώστε να ενημερωθεί για το έργο του συλλόγου.

 
Επίσης ξεναγήθηκε και στον χώρο του συλλόγου βλέποντας αρκετές από τις δημιουργίες των παιδιών του συλλόγου Λάμψη.

 

Επίσκεψη στον Σύλλογο »ΛΑΜΨΗ»
Εν όψει της Τελετής Λήξης της φετινής περιόδου της ΣΟΝΕ.

 

 

Ο μαέστρος της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Ελλάδος Ευάγγελος Αραμπατζής επισκέφθηκε τα παιδοογκολογικά τμήματα του ΑΧΕΠΑ / Ιπποκρατείου εν όψει της Τελετής Λήξης της φετινής περιόδου της ΣΟΝΕ.
Συνεχάρει και τους δύο διευθυντές των παιδοογκολογικών τμημάτων για το πολύτιμο, ιερό και θεάρεστο έργο τους. Με τη σειρά τους οι διευθυντές, ο κ. Κολιούσκας δ/ντης της παιδοογκολογικής μονάδας του Ιπποκρατείου και ο κ. Γιαννόπουλος δ/ντης της παιδοογκολογικής μονάδας του ΑΧΕΠΑ ευχαρίστησαν τον Μαέστρο και όλο το σύνολο της ΣΟΝΕ για την συναυλία που προετοιμάζουν.
Επίσης στην επίσκεψη παρευρέθηκε και η πρόεδρος κα. Άρτεμις Ασλανίδου και μέλη του ΔΣ του συλλόγου Λάμψη.

Πληροφορίες
Τιμή εισιτηρίου: 10€ 

Προπώληση εισιτηρίων από τα γραφεία της »ΛΑΜΨΗΣ».
T: 2310943396 / Κλεάνθους 5 & Παπαναστασίου, Θεσσαλονίκη.
Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 9 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα.

Σάββατο 3 Ιουνίου 2017, ώρα: 20:00 ♪ ♫
Θέατρο »ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΝ» – Θεσσαλονίκη
Ώρα προσέλευσης 19:00

Η Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Ελλάδος (ΣΟΝΕ) νέοι μουσικοί από όλη την Ελλάδα, ενώνουν τις δυνάμεις τους και διοργανώνουν φιλανθρωπική συναυλία, υπό την διεύθυνση του Ευάγγελου Αραμπατζή.

Συμμετέχουν οι τραγουδιστές της ΣΟΝΕ:
Έλενα Τιτίρλα, Θάνος Παπαγεωργίου, Κική Τσαλίκη, Μιχαέλα Χαλκιά, Νικόλας Σαββίδης, Κώστας Ονησίλου, Παύλος Ιωάννου, Σέρτζιο Χαλεπόπουλος, Γιώργος Ασαρτζής.

Στο πιάνο: ο Γιώργος Τζιαφέττας

Παρουσιάζει ο Κωνσταντίνος Π. Γκιουλέκας

Επίσης θα παρευρεθούν εκπρόσωποι από την Πολιτειακή, Πολιτική και Στρατιωτική Ηγεσία της Χώρας.

Παραγωγή – Οργάνωση: www.ysog.eu
Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Ελλάδος – Youth Symphony Orchestra of Greece
Unplugged Studio

The following two tabs change content below.

echaritygr

Η Οικογένεια του e-Charity.gr Portal, απέναντι στην λογική της απλής κριτικής και της ακατάσχετης αποποίησης ευθυνών ή της άκρατης φιλολογίας, αναλαμβάνει τις ευθύνες του μέλλοντος, ΣΗΜΕΡΑ. Για εμάς, εσάς, το ΑΥΡΙΟ των παιδιών μας. Με μεράκι, αγάπη στον συνάνθρωπό μας κι αφοσίωση στον στόχο μας, συναντιόμαστε από κάθε γειτονιά της Ελλάδας, με έναν σκοπό. Να κάνουμε το όραμά μας, ΠΡΑΞΗ. Την Αλληλεγγύη, ΖΩΗ.

You might also like More from author