Στήριξε το e-Charity.gr portal (Μάθε ΠΩΣ)

0

Η αλληλεγγύη, είναι το μόνο κοινωνικό συστατικό που πρέπει να μείνει αλώβητο από την πολιτική και πολιτιστική κρίση που μαστίζει την χώρα μας. Για να συνεχίσει όμως να ασκείται, πρέπει όλοι μας να ενδιαφερθούμε, να συνδράμουμε και να παλέψουμε με όποια μέσα διαθέτει ο καθένας. Όλοι μαζί, μπορούμε περισσότερα. Ελάτε κι εσείς στη μεγάλη ανθρωπιστική αλυσίδα προσφοράς του e-Charity.gr.

World map made of icons

Πως μπορείτε να βοηθήσετε;

1. Γίνε μέλος της Οικογένειάς μας, κάνε ένα απλό LIKE στην επίσημη Σελίδα μας στο Facebook, ακολούθησέ μας στην Επίσημη Ομάδα μας και εγγράψου στο Newsletter μας για να ενημερώνεσαι για την δράση μας.

2. Κοινοποίησε την δράση μας σε φίλους και γνωστούς σου. Όσο πιο πολύ μεγαλώνει η ανθρωπιστική μας αλυσίδα, τόσο πιο αποτελεσματικό θα γίνει το έργο μας και περισσότεροι συνάνθρωποί μας και Ιδρύματα θα ανακουφιστούν και θα βοηθηθούν.

3. Γίνε εθελοντής του e-Charity.gr. portal. Βοήθησέ μας, με ότι μέσα διαθέτεις, όταν μπορείς και προσφέροντας όσα μπορείς. Από την θέση του συντάκτη, του ρεπόρτερ, ή και της υποστήριξης σε τεχνολογικό επίπεδο, ή από την σημαντική προσφορά σου ως εθελοντή για διοργάνωση μιας καμπάνιας. Ή βοηθώντας τα Ιδρύματα με όποιες υπηρεσίες μπορείς να προσφέρεις, ή δικτυώνοντας τα Ιδρύματα και τις Οργανώσεις ή τους συνανθρώπους μας με τις ανάγκες τους και τα προϊόντα που χρειάζονται. Υπάρχουν πολλοί τρόποι. Πρότεινέ μας κι εσύ. Για όλες τις σκέψεις, υπάρχει χώρος.

Coportate-Philanthropy

4. Διαφήμισε την εταιρία ή την επιχείρησή σου στην ιστοσελίδα μας και βοήθησε έμπρακτα τα Ιδρύματα και τις Οργανώσεις. Το banner της επιχείρησής σου θα φιλοξενηθεί στην ειδική θεματική ιστοσελίδα του site μας, ΑΡΩΓΟΙ, συμβάλλοντας στην ουσιαστική ενθάρρυνση της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. Έτσι γίνεσαι Υπερήφανος Επιχειρηματικός κρίκος στην ανθρωπιστική αλυσίδα του e-Charity.gr. Έτσι αυξάνεις το πελατολόγιό σου ενώ παράλληλα διευρύνεις τον κύκλο συνεργασίας με τους ανταγωνιστές σου.

5. Γίνε δωρητής υλικοτεχνικού εξοπλισμού και τροφίμων για τα Ιδρύματα και τις Οργανώσεις. Οι εποχές, επιτάσσουν περιστολή δαπανών για τις ολοένα υποχρηματοδοτούμενες Οργανώσεις από το κράτος και η ιδιωτική πρωτοβουλία, οφείλει να παίξει αποτελεσματικό ρόλο. Για να μπορέσουν τα Ιδρύματα να μειώσουν τα λειτουργικά τους έξοδα, καθώς και τα κόστη τους, ζητάμε τη συνεισφορά σου με Δωρεές σε Είδος. Συνεισέφερε ουσιαστικά με είδη όπως computers, ρούχα, είδη κουζίνας, ηλεκτρικές συσκευές, παιχνίδια, ποδήλατα, και γενικά οτιδήποτε θα μπορούσε να είναι χρήσιμο στο έργο μας.

6. Σκέψου εθνικά, δράσε τοπικά! Γνωρίζεις κάποια ανάγκη στην γειτονιά σου; Έχεις ακούσει για κάποια υπόθεση που χρίζει άμεσα βοήθειας; Στείλε μας το περιστατικό και μαζί μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε. Με την δική σου συμβολή, μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα δίκτυο αλληλεγγύης, με την δημιουργία ενός μικρού πυρήνα του e-Charity.gr στην περιοχή σου. Ενημέρωσε τον Δήμο, τους τοπικούς φορείς, (σχολεία, πολιτιστικούς συλλόγους, εκκλησία και γείτονες) και εμείς θα συνδράμουμε κοινοποιώντας την υπόθεση που θα μας γνωστοποιήσεις.

7. Εάν έχεις αρχηγικές ικανότητες και μπορείς να οργανώσεις ομάδες εθελοντών συναδέλφων σου εργαζομένων, μπορείτε να δημιουργήσετε ομάδες εργασίας στους χώρους δουλειάς σου, με την άδεια της επιχείρησης – σαφώς – ενθαρρύνοντας γενικότερα και τις συνεργασίες σε τοπικό επίπεδο και κοινωνίες. Ως εργαζόμενοι μπορείτε να υλοποιήσετε ιδέες διοργάνωσης εκδηλώσεων μέσα στην εταιρία σας, στοχεύοντας ακόμα και στην εξεύρεση πόρων για τους σκοπούς τόσο των Οργανισμών και των Ιδρυμάτων όσο και για την υλοποίηση των στόχων του e-Charity.gr.

8. Εάν έχεις site, blog, λογαριασμό στο Facebook, Twitter και άλλα κοινωνικά δίκτυα, μπορείς να κατεβάσεις τις διάφορες διαστάσεις λογότυπων του e-Charity.gr και να κοινοποιήσεις την δράση μας σε φίλους, γνωστούς αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο, καλώντας τους να συνδράμουν κι αυτοί. Στο site ή το blog σου, μπορείς να συμπεριλάβεις το banner μας, με αυτόματο σύνδεσμο που παραπέμπει στην ιστοσελίδα μας. Έτσι συμβάλεις στην διάδοση της δράσης μας και οι επισκέπτες της σελίδας σου, ενημερώνονται για το έργο μας, ενώ παράλληλα μπορεί να προσελκύσεις κι άλλους αρωγούς, που θα ενισχύσουν τις προσπάθειές μας για βοήθεια στους συνανθρώπους μας.

charity_1024

Μην ξεχνάς πως…

Δεν χρειάζεται πολύ ΑΛΛΆ χρειάζονται ΠΟΛΛΟΊ

The following two tabs change content below.

echaritygr

Η Οικογένεια του e-Charity.gr Portal, απέναντι στην λογική της απλής κριτικής και της ακατάσχετης αποποίησης ευθυνών ή της άκρατης φιλολογίας, αναλαμβάνει τις ευθύνες του μέλλοντος, ΣΗΜΕΡΑ. Για εμάς, εσάς, το ΑΥΡΙΟ των παιδιών μας. Με μεράκι, αγάπη στον συνάνθρωπό μας κι αφοσίωση στον στόχο μας, συναντιόμαστε από κάθε γειτονιά της Ελλάδας, με έναν σκοπό. Να κάνουμε το όραμά μας, ΠΡΑΞΗ. Την Αλληλεγγύη, ΖΩΗ.

You might also like More from author