Μία μουσική σχεδία για το Περιοδικό Δρόμου ΣΧΕΔΙΑ

0

Αγαπημένες φωνές του ελληνικού πενταγράμμου, ενώνουν την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου τις δυνάμεις τους για την ενίσχυση του έργου του Περιοδικού Δρόμου ΣΧΕΔΙΑ.

Γιάννης Αγγελάκας, Baildsa, η ΔΙΩΝΗ, το Μουσικό Σχήμα Θρακόμελο, ο Δημήτρης Ζερβουδάκης & και οι Άιντε Ψιλά Ψιλά, οι One Drop Forward και οι PARANAUE, θα ανέβουν στη σκηνή του Πολυχώρου WE στη Θεσσαλονίκη. 

Για μια συναυλία που θα μας επιβιβάσει σε μια μουσική σχεδία για την αλληλεγγύη, την αγάπη και την ανθρωπιά. Ενώνουμε τις φωνές μας, με τους φίλους του ελληνικού περιοδικού δρόμου σε μια συναυλία και κινητοποίηση μαζί για μια δίκαιη κοινωνία, μια κοινωνία χωρίς αποκλεισμούς, χωρίς φτώχεια, ακόμη και χωρίς «σχεδία».

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει στις 21:00. Ακριβώς!

Συνδιοργανωτές της συναυλίας είναι το περιοδικό δρόμου «σχεδία» και ο Πολυχώρος WE.

Πέμπτη 9 Νοεμβρίου

WE | Πολυχώρος Πολιτισμού & Αθλητισμού
Λεωφ. 3ης Σεπτεμβρίου & Γρ. Λαμπράκη
Θεσσαλονίκη
Τel: 2310 284700
Site

Είσοδος: 8€

Εισιτήρια προπωλούνται μέσω του Viva.gr

The following two tabs change content below.

echaritygr

Η Οικογένεια του e-Charity.gr Portal, απέναντι στην λογική της απλής κριτικής και της ακατάσχετης αποποίησης ευθυνών ή της άκρατης φιλολογίας, αναλαμβάνει τις ευθύνες του μέλλοντος, ΣΗΜΕΡΑ. Για εμάς, εσάς, το ΑΥΡΙΟ των παιδιών μας. Με μεράκι, αγάπη στον συνάνθρωπό μας κι αφοσίωση στον στόχο μας, συναντιόμαστε από κάθε γειτονιά της Ελλάδας, με έναν σκοπό. Να κάνουμε το όραμά μας, ΠΡΑΞΗ. Την Αλληλεγγύη, ΖΩΗ.

You might also like More from author