ΣυνΕνεργώ: «Μικρά μυστικά για ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας»

Αποδελτίωση ΣυνΕνεργώ #ethelon

0

Ημερίδα με τίτλο: «Μικρά μυστικά για ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας» στη Δημοτική Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Άνω Τούμπας, διοργανώνουν για μια ακόμη φορά το Πρόγραμμα ΣυνΕνεργώ κι η Ethelon Θεσσαλονίκης.

Με την Ψυχολόγο κα. Κατερίνα Λέντη και τον Copywriter Γιώργο Μαντζουρανίδη.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του Προγράμματος “ΣΥΝενεργώ: εκπαιδεύομαι, συμμετέχω, προσφέρω” που υλοποιείται από την ethelon με την υποστήριξη του Κοινωφελούς Ιδρύματος ΤΙΜΑ, σε συνεργασία με το τμήμα Περιφερειακών Βιβλιοθηκών του Δήμου Θεσσαλονίκης. Απευθύνεται σε άτομα που θέλουν να ενημερωθούν σχετικά θέματα ψυχολογίας και τρόπου σκέψης.


Οι θεματικές της ημερίδας είναι:
1. «Ό,τι επιθυμούμε στα νιάτα μας, έρχεται πλουσιοπάροχα στα γηρατειά μας.» Κατερίνα Λέντη, Ψυχολόγος, Εκπ.ψυχοθεραπεύτρια Gestalt
2. «Lateral thinking: Όταν σκέφτεσαι αλλιώς, σκέφτεσαι δημιουργικά!» Γιώργος Μαντζουρανίδης, Copywriter & concept developer

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου, 18:00-20:00 στην Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Δήμου Θεσσαλονίκης (Γρ. Λαμπράκη 187).

Μετά το τέλος της ημερίδας, θα πραγματοποιηθεί η απονομή βεβαιώσεων στους συμμετέχοντες των σεμιναρίων Αγγλικών και Πληροφορικής. Για τη συμμετοχή σας είναι υποχρεωτική η εγγραφή στη βιβλιοθηκή, με την επίδειξη της ταυτότητάς σας και είναι ΔΩΡΕΑΝ.


Βιβλιοθήκη Άνω Τούμπας, Γρ. Λαμπράκη 187

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε στο http://www.synenergo.gr/ ή στην κα.Προβοπούλου στο τηλ. 6977769351 ή synenergo@ethelon.org

The following two tabs change content below.

echaritygr

Η Οικογένεια του e-Charity.gr Portal, απέναντι στην λογική της απλής κριτικής και της ακατάσχετης αποποίησης ευθυνών ή της άκρατης φιλολογίας, αναλαμβάνει τις ευθύνες του μέλλοντος, ΣΗΜΕΡΑ. Για εμάς, εσάς, το ΑΥΡΙΟ των παιδιών μας. Με μεράκι, αγάπη στον συνάνθρωπό μας κι αφοσίωση στον στόχο μας, συναντιόμαστε από κάθε γειτονιά της Ελλάδας, με έναν σκοπό. Να κάνουμε το όραμά μας, ΠΡΑΞΗ. Την Αλληλεγγύη, ΖΩΗ.

You might also like More from author