Unite THEMall με την υποστήριξη του #ΔΕΣΜΟΣ και του #ElevenCampaign

0

Unite THEMall – Το Ταξίδι Ξεκινάει Εδώ!
31 Μαρτίου – 2 Απριλίου, The Mall Athens

#UniteTHEMall #JoinTheJourney

Το Eleven Campaign σε συνεργασία με το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο Δεσμός – Desmos καλεί ιδιώτες, συλλόγους, σχολεία και αθλητές σε ένα δημιουργικό, διαδραστικό και φιλανθρωπικό ταξίδι στο The Mall Athens.

Στις 31 Μαρτίου,1& 2 Απριλίου, το «The Mall Athens» φοράει τα… αθλητικά του και 11+1 ειδικά διαμορφωμένοι σταθμοί δίνουν την ευκαιρία στους επισκέπτες να «ενωθούν» συμμετέχοντας δωρεάν σε παιχνίδια και διαγωνισμούς με πλούσια δώρα. Κάθε σταθμός και μία χώρα με διαφορετική δραστηριότητα, που οδηγεί στον τελικό προορισμό, έκτασης 800 τ.μ, στην οποία οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν σηκώνοντας το τρόπαιο του Euro 2004 αλλά και να διεκδικήσουν πολλά δώρα ανάμεσα στα οποία την μπάλα από τον τελικό του Super Cup του 2015 με τις υπογραφές των παικτών της νικήτριας, Μπαρτσελόνα!
Συνεργαζόμενες εταιρείες θα προσφέρουν αναλογία από τα προϊόντα τους σε ιδρύματα και κοινωφελείς οργανισμούς μέσω του Μη Κερδοσκοπικού Σωματείου «ΔΕΣΜΟΣ».

Στο πλαίσιο του “UniteTheMall” την Κυριακή 2 Απριλίου από τις 11:30 μέχρι τις 17:00 θα υπάρξουν (συν)ομιλίες όπου θα συμμετάσχουν μεταξύ άλλων και οι Μιχάλης Κακιούζης, Αντώνης Νικοπολίδης, Θοδωρής Παπαλουκάς,Constantinos Charalambides, Αθηνά Ζέρβα, Honey Thaljieh, Khalida Popalzai και άλλων.

Περισσότερες πληροφορίες:
Facebook: https://www.facebook.com/ElevenCampaign/
Website: www.elevencampaign.org
Γίνε εθελοντής: https://docs.google.com/forms

 


Την εκδήλωση στηρίζουν έμπρακτα, μερικές από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας όπως είναι οι ΑΕΚ (ΠΑΕ & ΚΑΕ), ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ΑΟ Ξάνθη, ΠΑΕ Ολυμπιακός, ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, Εθνική ομάδα μπάσκετ κωφών γυναικών, ΚΑΕ Πανιώνιος, ΚΑΕ Κολοσσός Ρόδου, ΑΣ Άρης (καλαθοσφαίριση με αμαξίδιο), ενώ στο ραντεβού στο “The Mall Athens” το παρών θα δώσουν σημαντικές προσωπικότητες του αθλητισμού, ιδρύματα, σχολεία και ακαδημίες.


Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Παγκόσμιας Ημέρας του Αθλητισμού για Ανάπτυξη και Ειρήνη του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ), ενώ χαίρει της υποστήριξης της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, της Peace & Sport, του UEFA Foundation for Children, της ΟΣΕΚΑ και της ΜΚΟ Οργάνωση Γη – Organization Earth.

 

Λίγα Λόγια Για Το ELEVEN CAMPAIGN:

Το Eleven Campaign είναι ένας Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός που στόχο έχει να χρησιμοποιήσει την ενωτική δύναμη του αθλητισμού για να γιορτάσει τη διαφορετικότητα και να προωθήσει τη διαπολιτισμική συνεργασία μέσω εκπαιδευτικών και φιλανθρωπικών δράσεων. Είναι ένα πολύπλευρο εγχείρημα με διεθνή εμβέλεια και θετική συνεισφορά στην κοινωνία μας.

Παράλληλα με τις φιλανθρωπικές και εκπαιδευτικές δράσεις, ο Οργανισμός γυρίζει ένα φιλανθρωπικό ντοκιμαντέρ, με τίτλο ELEVEN, όπου όλα τα έσοδα της δράσης θα διατεθούν σε εκπαιδευτικές και φιλανθρωπικές δραστηριότητες για παιδιά ανά τον κόσμο. Στόχο έχει την ευαισθητοποίηση του κόσμου στα πλέον επίκαιρα θέματα, όπως αυτά της αποδοχής της διαφορετικότητας, της καλλιέργειας της συνεργασίας και της ισότητας. Συγκεκριμένα, στο ELEVEN, το κοινό θα ακολουθεί τις ιστορίες 11 εντεκάχρονων ποδοσφαιρόφιλων παιδιών από 11 διαφορετικές χώρες καθώς προετοιμάζονται για το μεγαλύτερο παιχνίδι της ζωής τους.

Τελικός στόχος για την ολοκλήρωση του ELEVEN είναι να συναντηθούν αυτά τα 11 παιδιά σε μία χώρα μετά από 2.5 χρόνια γυρισμάτων, να προπονηθούν μαζί και από 11 άγνωστοί να γίνουν μία ομάδα, μια αθλητική οικογένεια για να παίξουν έναν τελικό αγώνα μαζί με παιδιά της ηλικίας τους σε ένα γήπεδο παγκόσμιας φήμης για ένα καλό σκοπό.

Την ίδια μέρα θα πραγματοποιηθεί ένας φιλανθρωπικός αγώνας αστέρων του ποδοσφαίρου.

 


Λίγα λόγια για το Δεσμό:

Το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο «ΔΕΣΜΟΣ»  λειτουργεί με στόχο την αποτελεσματική αξιοποίηση πλεονάσματος σε προϊόντα και δωρεάν υπηρεσίες από εταιρείες και ιδιώτες για να καλύψει ανάγκες που καταγράφει σε ΜΚΟ, ιδρύματα και φορείς ανθρωπιστικής και κοινωνικής πρόνοιας, με σκοπό να στηρίξει τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη.


Από την ίδρυσή του, τον Ιανουάριο του 2012 έως σήμερα, ο Δεσμός έχει προσφέρει σε ένα ολοένα και αυξανόμενο δίκτυο 700 οργανισμών κοινωνικής ωφελείας στην Ελλάδα, βοηθώντας συνολικά πάνω από 300.000 επωφελούμενους χάρη στην προσφορά περισσότερων από 240 εταιρειών και εκατοντάδων ιδιωτών.

Ιστοσελίδα: www.desmos.org
Facebook: https://www.facebook.com/desmos.org

The following two tabs change content below.

echaritygr

Η Οικογένεια του e-Charity.gr Portal, απέναντι στην λογική της απλής κριτικής και της ακατάσχετης αποποίησης ευθυνών ή της άκρατης φιλολογίας, αναλαμβάνει τις ευθύνες του μέλλοντος, ΣΗΜΕΡΑ. Για εμάς, εσάς, το ΑΥΡΙΟ των παιδιών μας. Με μεράκι, αγάπη στον συνάνθρωπό μας κι αφοσίωση στον στόχο μας, συναντιόμαστε από κάθε γειτονιά της Ελλάδας, με έναν σκοπό. Να κάνουμε το όραμά μας, ΠΡΑΞΗ. Την Αλληλεγγύη, ΖΩΗ.

You might also like More from author