Βιωματικά Σεμινάρια – Ημερίδα Ενημέρωσης

Αποδελτίωση, Γυναίκες στην Ογκολογία

0

Την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου, οι Γυναίκες στην Ογκολογία διοργανώνουν βιωματικά σεμινάρια για τη σημασία της διατροφής, της άσκησης και των υποστηρικτικών τεχνικών, στην πρόληψη και θεραπεία του καρκίνου.

Βάλτε τα αθλητικά σας, το… χαμόγελό σας και με θετική διάθεση ελάτε να ανακαλύψουμε μαζί την αξία της ολιστικής προσέγγισης στην αντιμετώπιση του καρκίνου.

Ειδικοί διατροφολόγοι θα μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε τις βασικές αρχές της υγιεινής διατροφής. Θα συμμετάσχουμε σε εργαστήριο για να μάθουμε ποιες πρέπει να είναι οι καθημερινές διατροφικές μας συνήθειες, με στόχο την ευεξία και τόνωση του οργανισμού. Θα φτιάξουμε μαζί υγιεινούς χυμούς και θα μοιραστούμε απλές συνταγές αποτοξίνωσης.

Διαφήμιση

Ομάδα γυμναστών με υποστήριξη φυσικοθεραπευτή θα μας εισάγει σε ένα δομημένο πρόγραμμα άσκησης. Θα μάθουμε τα βασικά βήματα της τεχνικής πιλάτες και πώς αυτή μπορεί να βοηθήσει κατά τη θεραπεία αλλά και στην πρόληψη και αποθεραπεία.

Ειδικοί εκπαιδευτές θα μας μυήσουν στα μυστικά υποστηρικτικών τεχνικών. Θα συμμετάσχουμε σε σεμινάριο yoga, τεχνικών χαλάρωσης, σεμινάριο εικαστικής ψυχοθεραπείας και θα συζητήσουμε το θετικό ρόλο που μπορούν να παίξουν διάφορες υποστηρικτικές τεχνικές όπως ο βελονισμός και η ρεφλεξολογία.

Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ

Απαιτείται προεγγραφή αποστέλλοντας τα στοιχεία σας στη φόρμα συμμετοχής και δηλώνοντας για ποιο/ ποια σεμινάρια ενδιαφέρεστε.

Ειδικά για τα σεμινάρια εικαστικής ψυχοθεραπείας και βελονισμού λόγω περιορισμένου αριθμού συμμετεχόντων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες, για να αποστείλετε τη φόρμα συμμετοχής και για την εγγραφή σας επικοινωνείστε στη γραμματεία.

E.T.S. Events, κ. Βιβή Μπουκουβάλα • Τηλ.: 210-98 80 032, Φαξ: 210-98 81 303
e-mail: ets@otenet.gr ets@events.gr
ή στο email των W4O-Hellas: w4ohellas@gmail.com

The following two tabs change content below.

echaritygr

Η Οικογένεια του e-Charity.gr Portal, απέναντι στην λογική της απλής κριτικής και της ακατάσχετης αποποίησης ευθυνών ή της άκρατης φιλολογίας, αναλαμβάνει τις ευθύνες του μέλλοντος, ΣΗΜΕΡΑ. Για εμάς, εσάς, το ΑΥΡΙΟ των παιδιών μας. Με μεράκι, αγάπη στον συνάνθρωπό μας κι αφοσίωση στον στόχο μας, συναντιόμαστε από κάθε γειτονιά της Ελλάδας, με έναν σκοπό. Να κάνουμε το όραμά μας, ΠΡΑΞΗ. Την Αλληλεγγύη, ΖΩΗ.

You might also like More from author