10.000 γεύματα αγάπης σε ηλικιωμένους από ΜΕΓΑ & ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ

0

Δύο μεγάλες εταιρείες, η ΜΕΓΑ Προϊόντα Ατομικής Υγιεινής και ο Σκλαβενίτης, στέκονται στο πλευρό των ηλικιωμένων μοιράζοντας 10.000 γεύματα αγάπης.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, «η 100% ελληνική εταιρεία ΜΕΓΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ Α.Ε., σε συνεργασία με την αλυσίδα ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, στο πλαίσιο της εταιρικής τους Κοινωνικής Ευθύνης βρίσκονται δίπλα στην τρίτη Ηλικία και προσφέρουν συνολικά 10.000 γεύματα αγάπης σε ηλικιωμένους συνανθρώπους μας.»

Συγκεκριμένα, από τις 7 έως τις 20 Φεβρουαρίου, αγοράζοντας τα αγαπημένα προϊόντα Sani σε μοναδικές προσφορές, στα Καταστήματα ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ σε όλη την Ελλάδα, οι καταναλωτές συμβάλλουν στην προσφορά γευμάτων αγάπης σε άπορους ηλικιωμένους.

Τα γεύματα θα διατεθούν σε συνεργασία με την Αποστολή της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

The following two tabs change content below.

echaritygr

Η Οικογένεια του e-Charity.gr Portal, απέναντι στην λογική της απλής κριτικής και της ακατάσχετης αποποίησης ευθυνών ή της άκρατης φιλολογίας, αναλαμβάνει τις ευθύνες του μέλλοντος, ΣΗΜΕΡΑ. Για εμάς, εσάς, το ΑΥΡΙΟ των παιδιών μας. Με μεράκι, αγάπη στον συνάνθρωπό μας κι αφοσίωση στον στόχο μας, συναντιόμαστε από κάθε γειτονιά της Ελλάδας, με έναν σκοπό. Να κάνουμε το όραμά μας, ΠΡΑΞΗ. Την Αλληλεγγύη, ΖΩΗ.

You might also like More from author