Κλείστε τα στρατόπεδα βασανισμού στην Τσετσενία

Καμπάνια διαμαρτυρίας AVAAZ.ORG

0

Βρισκόμαστε μόλις 500.000 υπογραφές μακριά, για να συμπληρώσουμε τα 2 εκατομμύρια που χρειαζόμαστε για να δυναμώσει η παγκόσμια φωνή των γενναίων ακτιβιστών τόσο στην Τσετσενία όσο και σε όλο τον κόσμο, προκειμένου να σταματήσουν οι απάνθρωπες διώξεις κατά συνανθρώπων μας που έχουν διαφορετικό σεξουαλικό προσανατολισμό. Στην Τσετσενία, εδώ και ένα μήνα, η Κυβέρνηση έχει κυρήξει έναν πρωτοφανή ανθρωπιστικό πόλεμο, φυλακίζοντας ομοφυλόφιλους ανθρώπους σε στρατόπεδα βασανιστηρίων, και πλέον -ναι- είναι τόσο φρικτά όσο φαντάζεσαι! Tους κάνουν ηλεκτροσόκ και τους βασανίζουν μέχρι να αποκαλύψουν ονόματα άλλων γκέι αντρών. Κάποιοι ήδη πέθαναν απ’ το πολύ ξύλο.

Η απαγωγή και φυλάκιση ομοφυλόφιλων σε στρατόπεδα είναι κάτι που θα έκαναν οι Ναζί. Είναι απάνθρωπο και εξοργιστικό, αλλά υπάρχει σχέδιο για να τους σταματήσουμε.

Χρειαζόμαστε και την δική σου φωνή για να προσελκύσουμε τα παγκόσμια και τα Τσετσενικά ΜΜΕ και να  χρησιμοποιήσουμε την τεράστια παγκόσμια κατακραυγή μας για να σταματήσουν οι διώξεις. Η διαδικασία είναι πολύ απλή. Υπόγραψε κι εσύ το ψήφισμα και διάδωσέ το παντού!

Πάτησε το box του AVAAZ.ORG και θα μεταφερθείς στην επίσημη σελίδα Συλλογής Υπογραφών για την Καμπάνια Κατακραυγής κατά των Διώξεων και Βασανισμών Γκέι στην Τσετσενία. Υποστηρίζουμε.

#echaritygr #avaaz #fightAgainstGAYtorture #chechnyastop #Closethecamps

 

The following two tabs change content below.

echaritygr

Η Οικογένεια του e-Charity.gr Portal, απέναντι στην λογική της απλής κριτικής και της ακατάσχετης αποποίησης ευθυνών ή της άκρατης φιλολογίας, αναλαμβάνει τις ευθύνες του μέλλοντος, ΣΗΜΕΡΑ. Για εμάς, εσάς, το ΑΥΡΙΟ των παιδιών μας. Με μεράκι, αγάπη στον συνάνθρωπό μας κι αφοσίωση στον στόχο μας, συναντιόμαστε από κάθε γειτονιά της Ελλάδας, με έναν σκοπό. Να κάνουμε το όραμά μας, ΠΡΑΞΗ. Την Αλληλεγγύη, ΖΩΗ.

You might also like More from author