Η σημαία του Χαμόγελου του Παιδιού…ψηλά στα βουνά!

3 Peaks x 14754m = 44262 Smiles (Elbrus 5642m + Monte Rosa 4634m + Matterhorn 4478m)

0

Ο Φώτης είναι 26 χρονών. Έχει καταφέρει μέχρι τώρα να σηκώσει την Ελληνική Σημαία από τα Ιμαλάια, μέχρι τις Άλπεις και τις Άνδεις στηρίζοντας το φιλανθρωπικό έργο αρκετών ιδρυμάτων. Ο επόμενος του στόχος είναι να φτάσει την σημαία του Χαμόγελου του Παιδιού στην κορυφή της Ευρώπης και στις δύο κορυφές των Άλπεων γιατί «τα παιδιά έχουν μια μεγάλη αγένεια: θέλουν να ζήσουν».

Λίγα λόγια για τα Βουνά…

Έλμπρους 5,642m: Eίναι το υψηλότερο όρος του Καυκάσου και το ψηλότερο σημείο της Ευρώπης. Το Ελμπρούς έχει δύο κορυφές και οι δύο κοιμώμενα ηφαίστεια.

 

Μοντε Ρόσα 4,634m: Είναι το δεύτερο ψηλότερο βουνό των Άλπεων και της δυτικής Ευρώπης. Η κύρια κορυφή του είναι γνωστή ως Ντιφουρσπίτζε (Dufourspitze)

 

Μάττερχορν 4,478m: Κατατάσσεται ανάμεσα στις ψηλότερες κορυφές της Ευρώπης και έχει γίνει το σήμα κατατεθέν τόσο των Άλπεων όσο και της Ελβετίας. Έχει τέσσερα απότομα μέτωπα, με το βόρειο μέτωπο του να είναι μια από τις δύσκολες και θανατηφόρες κορυφές διαδρομές των Άλπεων.

ΒΟΗΘΗΣΕ ΚΙ ΕΣΥ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΣΤΟ GIVE&FUND.COM 

Λίγα λόγια για το Χαμόγελο του Παιδιού…

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ιδρύθηκε το 1995 από τον 10χρονο Ανδρέα Γιαννόπουλο, ο οποίος λίγο πριν φύγει από τη ζωή εξέφρασε στο ημερολόγιό του την επιθυμία να δημιουργηθεί ένας σύλλογος για να έχουν όλα τα παιδιά όσα ο ίδιος είχε απλόχερα: αγάπη, στοργή, ενδιαφέρον, σεβασμό.

Το όνειρο του 10χρονου Ανδρέα έγινε πραγματικότητα και σήμερα ο Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού», έχοντας αναγνωριστεί διεθνώς, με όραμα: το Χαμόγελο κάθε παιδιού, υλοποιεί πανελλαδικά, 365 ημέρες το χρόνο, 24 ώρες την ημέρα, αποτελεσματικές και άμεσες δράσεις για την πρόληψη και αντιμετώπιση συγκεκριμένων φαινομένων που απειλούν τα παιδιά.

Μέχρι σήμερα «Το Χαμόγελο του Παιδιού» έχει στηρίξει περισσότερα από 1.200.000 παιδιά και τις οικογένειές τους. Παιδιά θύματα κάθε μορφής Βίας, Παιδιά θύματα Εξαφάνισης, Παιδιά με προβλήματα Υγείας, Παιδιά που βρίσκονται ή απειλούνται να βρεθούν σε κατάσταση φτώχειας, έχουν βρει λύση.

Ο Οργανισμός στελεχώνεται από εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό με την πολύτιμη υποστήριξη εθελοντών, ενώ στηρίζεται στους πολίτες και τις εταιρείες, οι οποίοι εμπιστευόμενοι το έργο του, το στηρίζουν έμπρακτα μέσω δωρεών και χορηγιών.

Τα οικονομικά στοιχεία, τα οποία και δημοσιοποιούνται, ελέγχονται από το Διεθνές Σώμα Ορκωτών Ελεγκτών Ernst and Young.

#HelpPeople #mountainCharity #BeDifferent #volunteer

Πως μπορείτε να βοηθήσετε;

Η σύνδεση με την ιστοσελίδα για περισσότερες πληροφορίες είναι: http://www.hamogelo.gr

Κοινοποιώντας παντού το Project

Για να μαθαίνετε σχετικά με το Project και νέα για το ταξίδι μου, βρείτε τον αναρριχητή των βουνών:

Facebook —-> Fotis Theocharis

Περιγραφή

ΟνοματεπώνυμοΦώτιος Θεοχάρης

Στόχος3 Κορυφές σε 20 μέρες: Elbrus- Monte Rosa- Matterhorn

Φιλανθρωπική ΟργάνωσηTo Χαμόγελο του Παιδιού

 

Πηγή: giveandfund.com

The following two tabs change content below.

echaritygr

Η Οικογένεια του e-Charity.gr Portal, απέναντι στην λογική της απλής κριτικής και της ακατάσχετης αποποίησης ευθυνών ή της άκρατης φιλολογίας, αναλαμβάνει τις ευθύνες του μέλλοντος, ΣΗΜΕΡΑ. Για εμάς, εσάς, το ΑΥΡΙΟ των παιδιών μας. Με μεράκι, αγάπη στον συνάνθρωπό μας κι αφοσίωση στον στόχο μας, συναντιόμαστε από κάθε γειτονιά της Ελλάδας, με έναν σκοπό. Να κάνουμε το όραμά μας, ΠΡΑΞΗ. Την Αλληλεγγύη, ΖΩΗ.

You might also like More from author