Πάρε μέρος στα workshops* ρομποτικής της eduACT!

Αποδελτίωση EduACT

0

Πως θα σας φαίνονταν εάν σας λέγαμε ότι μπορείτε να μάθετε πώς να προγραμματίζετε ένα ρομπότ;

 

Τι θα λέγατε εάν μαθαίνατε ότι μερικά τουβλάκια μπορούν να γίνουν η αφορμή για να βελτιώσετε τόσο τις γνώσεις όσο και την κριτική σας σκέψη;

Στα εργαστήρια ρομποτικής της eduACT η διασκέδαση συνδυάζεται με την μάθηση, προσφέροντας παιχνίδι αλλά και αξίες όπως η συνεργασία και η ομαδικότητα.

Τα παιδιά φτιάχνουν το δικό τους εκπαιδευτικό πρόγραμμα ρομποτικής, με την βοήθεια ειδικών εκπαιδευτών. Πρόκειται για μία διαφορετική προσέγγιση της εκπαιδευτικής διαδικασίας που δίνει στα παιδιά τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν της γνώσεις τους με πρακτικό τρόπο, να υλοποιήσουν σύγχρονα project σε συνδυασμό με τη χρήση της τεχνολογίας και να καλλιεργήσουν χρήσιμες δεξιότητες για το επαγγελματικό τους μέλλον.

H eduACT είναι ένα Φιλεκπαιδευτικό Σωματείο που ιδρύθηκε το 2013 και μέσα σε 4 χρόνια, έχει καταφέρει να εμπλέξει στα προγράμματά της και να επιμορφώσει σε ζητήματα ρομποτικής, νέων τεχνολογιών και γενικότερα STEAM Education, καθώς επίσης και σε ζητήματα ομαδικότητας και ηγεσίας περισσότερα από 30.000 παιδιά. Αποτελεί το μοναδικό κι επίσημο διοργανωτή του παγκόσμιου διαγωνισμού εκπαιδευτικής ρομποτικής έρευνας και καινοτομίας FIRST LEGO LEAGUE & Jr. FIRST LEGO LEAGUE σε Ελλάδα, Βουλγαρία και Κύπρο και μέρος του παγκόσμιου FIRST LEGO LEAGUE δικτύου το οποίο συνδέει περισσότερες από 80 χώρες σε όλο τον κόσμο, προκειμένου να προωθηθούν καινοτόμες εκπαιδευτικές πρακτικές και βιώσιμα μοντέλα οργανισμών που θα παρέχουν σε παιδιά και νέους τα κατάλληλα εφόδια για το μέλλον τους.

 

Κάνε online Eγγραφή

Πληροφορίες:

T : +30 2311 286 369

M : +30 6984332342

E : info@eduact.org

The following two tabs change content below.

echaritygr

Η Οικογένεια του e-Charity.gr Portal, απέναντι στην λογική της απλής κριτικής και της ακατάσχετης αποποίησης ευθυνών ή της άκρατης φιλολογίας, αναλαμβάνει τις ευθύνες του μέλλοντος, ΣΗΜΕΡΑ. Για εμάς, εσάς, το ΑΥΡΙΟ των παιδιών μας. Με μεράκι, αγάπη στον συνάνθρωπό μας κι αφοσίωση στον στόχο μας, συναντιόμαστε από κάθε γειτονιά της Ελλάδας, με έναν σκοπό. Να κάνουμε το όραμά μας, ΠΡΑΞΗ. Την Αλληλεγγύη, ΖΩΗ.

You might also like More from author