22 χρόνια Κέντρο Υποστήριξης Νέων της ΑΡΣΙΣ στην Αθήνα

Αποδελτίωση ΑΡΣΙΣ

0

Το Κέντρο Υποστήριξης Νέων (Κ.Υ.Ν.) ARSIS Athens Youth Support Center-ΚΥΝ της ARSIS – Association for the Social Support of Youth στην Αθήνα σας προσκαλεί για να γιορτάσουμε μαζί τα 22 χρόνια ζωής και δράσης του, να σταθούμε στο παρόν του και να μοιραστούμε σκέψεις και σχέδια για το μέλλον.


H γιορτή θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου, 17:30- 20:30, στο κτίριο του Κ.Υ.Ν., στην Τενέδου 21Β. Με αφορμή τη συμπλήρωση 22 χρόνων δράσης του Κ.Υ.Ν., μιας δομής της ΑΡΣΙΣ – Κοινωνικής Οργάνωσης Υποστήριξη Νέων, καθώς και τη συμπλήρωση 25 χρόνων δράσης της ΑΡΣΙΣ στις 16 Οκτωβρίου, καλούμε φίλους, συνοδοιπόρους και συνεργάτες σε μια γιορτή με το βλέμμα στη μνήμη, στο παρόν και στο μέλλον. Στη γιορτή θα παρουσιάσουμε το έργο του Κ.Υ.Ν., θα μοιραστούμε τα σχέδια μας για την τρέχουσα περίοδο, θα σας ξεναγήσουμε στο χώρο μας, θα ακούσουμε χαιρετισμούς από φίλους του κέντρου, θα γευτούμε φαγητό και θα ακούσουμε μουσικές από τις χώρες των ωφελούμενων.

The following two tabs change content below.

echaritygr

Η Οικογένεια του e-Charity.gr Portal, απέναντι στην λογική της απλής κριτικής και της ακατάσχετης αποποίησης ευθυνών ή της άκρατης φιλολογίας, αναλαμβάνει τις ευθύνες του μέλλοντος, ΣΗΜΕΡΑ. Για εμάς, εσάς, το ΑΥΡΙΟ των παιδιών μας. Με μεράκι, αγάπη στον συνάνθρωπό μας κι αφοσίωση στον στόχο μας, συναντιόμαστε από κάθε γειτονιά της Ελλάδας, με έναν σκοπό. Να κάνουμε το όραμά μας, ΠΡΑΞΗ. Την Αλληλεγγύη, ΖΩΗ.

You might also like More from author