Η Οικογένεια του e-Charity.gr υπερήφανα στηρίζει

0

Αν ψάχναμε μια λέξη, να περιγράψει το συναίσθημα που γεννά η προσφορά σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, να «ζωγραφίσει» την συμπαράστασή μας προς τα παιδιά που στερήθηκαν ένα χάδι ή παλεύουν με ασθένειες, ή να αποτελέσει το συνώνυμο της υποστήριξης προς τους συνανθρώπους μας που αποζητούν την αλληλεγγύη μας για να υπερπηδήσουν τα εμπόδια της ζωής, αυτή θα ήταν η λέξη «ελπίδα». Το e-Charity.gr, από την ίδρυσή του, έδωσε έναν άγραφο όρκο, που πάντα θα υπηρετεί με αγάπη και αφοσίωση.

«Να είμαστε εκεί που ο συνάνθρωπός μας, έχει ανάγκη».

Δίπλα σε Ιδρύματα που προστατεύουν παιδιά, μαζί με τους μικρούς και μεγάλους αγωνιστές που παλεύουν με ανίατες ασθένειες, κοντά στους συνανθρώπους μας που αντικρίζουν το σκληρό πρόσωπο της κοινωνίας, στο πλευρό των συμπολιτών μας που δίνουν μάχη για την αξιοπρέπεια, την κοινωνική συνοχή και την βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης. Για να συνεχίσουμε όμως τον αγώνα μας να υποστηρίζουμε όσους μας έχουν ανάγκη, χρειαζόμαστε και τους δικούς μας αρωγούς στο έργο αλληλεγγύης που υπηρετούμε. Χάριν στην υποστήριξη των Αρωγών, Επιχειρήσεων που αναπτύσσουν Προφίλ Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, αλλά και με την βοήθεια απλών συνανθρώπων μας, συνεχίζουμε να συμπαραστεκόμαστε στα Ιδρύματα και τις Οργανώσεις που στηρίζουμε. Είναι ευθύνη όλων μας να παραδώσουμε στα παιδιά μας, έναν κόσμο καλύτερο από αυτόν που δανειστήκαμε. Έναν κόσμο, βελτιωμένο και με περισσότερες ευκαιρίες για όλους. Για να λάμψει και πάλι η «ελπίδα» πάνω από την χώρα μας, πρέπει όλοι μαζί, να γίνουμε κρίκοι της αλυσίδας ανθρωπιάς.

Γιατί «Δεν χρειάζεται πολύ ΑΛΛΑ χρειάζονται ΠΟΛΛΟΙ».

 

The following two tabs change content below.

echaritygr

Η Οικογένεια του e-Charity.gr Portal, απέναντι στην λογική της απλής κριτικής και της ακατάσχετης αποποίησης ευθυνών ή της άκρατης φιλολογίας, αναλαμβάνει τις ευθύνες του μέλλοντος, ΣΗΜΕΡΑ. Για εμάς, εσάς, το ΑΥΡΙΟ των παιδιών μας. Με μεράκι, αγάπη στον συνάνθρωπό μας κι αφοσίωση στον στόχο μας, συναντιόμαστε από κάθε γειτονιά της Ελλάδας, με έναν σκοπό. Να κάνουμε το όραμά μας, ΠΡΑΞΗ. Την Αλληλεγγύη, ΖΩΗ.

You might also like More from author