7 χρόνια ΜΑΖΙ για το Καλό!

του Αρχισυντάκτη Γεωργίου - Αλεξάνδρου Τανασκίδη - Λαμπουσνάκη

0

Το καλό είναι μια ερώτηση, όχι μια απάντηση! Πιστεύουμε ότι υπάρχει πάντα ένας τρόπος να βελτιώνουμε καταστάσεις και συνθήκες. Πιστεύουμε ότι είμαστε, ζούμε, οραματιζόμαστε και δημιουργούμε καλύτερα όταν… είμαστε όλοι καλύτερα! Οι πεποιθήσεις μας καθοδηγούν τον τρόπο με τον οποίο κατανοούμε τι είναι καλό στον κόσμο.Το καλό λοιπόν για μας στο #echaritygr είναι τρόπος να ζεις, να σκέφτεσαι, να πράττεις και να προτείνεις.

Προσπαθήστε λοιπόν να ζήσετε μαζί μας κι εσείς καλά και να κάνετε ΜΑΖΙ μας το καλό!

Η αλήθεια είναι πως με τόσες τεχνικές ανακατατάξεις στο νέο μας Portal που έχετε πλέον έτοιμο στα χέρια σας, η επαφή μας αδυνάτησε και τα editorials σταμάτησαν από τον περσινό Μάιο του 2016 να γράφονται. Ένας ολόκληρος χρόνος, αν το καλοσκεφτείς! Δεν πτοούμαστε όμως, καθώς μέσα σε αυτόν τον ένα πολύ δημιουργικό χρόνο, καταφέραμε να σας ενημερώσουμε για όλα τα καλά εκείνα που έγιναν στον τόπο, για τις εκδηλώσεις υποστήριξης οργανισμών, συλλόγων και οργανώσεων που με μεγάλη μας χαρά διαπιστώσαμε πως στηρίξατε, για τις ανάγκες που δημιουργήθηκαν σε συνανθρώπους μας ανά τη χώρα και σπεύσατε με αγάπη να βοηθήσουμε όλοι μαζί και κυρίως για τα φωτεινά εκείνα μυαλά και πρόσωπα που μέσα από συνεντεύξεις τους στα μέλη της Συντακτικής Οικογένειας του #echaritygr είχατε την ευκαιρία να γνωρίσετε και να θαυμάσετε για το αξιόλογο έργο τους.

Έτσι λοιπόν, έχοντας ρυθμίσει και τα τεχνικά ζητήματα που μας ταλαιπώρησαν σαφώς μέσα στον ένα χρόνο μετάβασης του παλιού μας αγαπημένου σας «περιοδικού» στο νέο μας πλέον υπερσύγχρονο portal – ότι συμβαίνει ανεβαίνει – επιστρέφουμε δυναμικά και στην καταγραφή ενός editorial κάθε 15 πλέον μέρες, σε μορφή ενός 15ήμερου χρονογραφήματος για να εκθέτουμε κι εμείς παράλληλα με την κατάθεση των συντακτών μας στις #ΛΕΞΕΙΣ τις σκέψεις μας, τους προβληματισμούς μας, τις προτάσεις μας και τις προοπτικές μας για όσα γύρω μας τεκταίνονται και μας επηρεάζουν…

Μαζί με την επιστροφή μας αυτή, θα θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας όμως και μια σημαντική διάκριση – αναγνώριση για το portal μας. Εδώ και 7 χρόνια πλέον – πόσο γρήγορα περνά ο καιρός – υποστηρίζουμε με πλήρη σεβασμό όλα τα δικαιώματα των συνανθρώπων μας, τις αξίες ελευθερίας, ισοτιμίας, ισονομίας, ελευθεροτυπίας, καταπολέμησης της ρητορικής μίσους, καταπολέμησης της λογοκρισίας, με αίσθημα ευθύνης, αλληλεγγύης, δικαιοσύνης, δικαιοκρατίας και αλληλοσεβασμού στα Άτομα με Αναπηρία, τους απόρους, τα διεμφυλικά άτομα, τις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες, τους χρήστες ενδοφλέβιων ναρκωτικών ουσιών, τους μετανάστες, τους πρόσφυγες, τους ηλικωμένους, τα παιδιά των δομών φιλοξενίας και προστασίας. Παράλληλα, η θεματολογία μας 7 χρόνια καλύπτει την πράσινη ανάπτυξη, την οικολογία, το περιβάλλον, τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, τα αδέσποτα, τους οργανισμούς και τα σωματεία υποστήριξης φυσικών πόρων και προστασίας άγριας χλωρίδας και πανίδας.

Το Διεθνές Δίκτυο Αναγνώρισης Σεβασμού για τα ΜΜΕ παγκοσμίως #RespectZone, αναγνώρισε στο Portal του #echaritygr την πλήρη και ίση μεταχείριση θεματολογίας και προβολής καλών νέων και βέλτιστων πρακτικών ανά τον κόσμο καθώς πέρα από την κάλυψη ατζέντας της χώρας μας, μεταφράζουμε από διεθνείς πηγές και σας ενημερώνουμε και για τα καλά νέα παγκοσμίως. Παράλληλα, μέσα από την διαρκή πλέον παρουσία του ειδικού λογότυπου του #RespectZone δίπλα στον λογότυπο του #echaritygr δημιουργούμε ένα δίχτυ ασφαλείας για όλους τους ανθρώπους καθώς το διακριτικό επιβεβαίωνει και επίσημα την φιλοσοφία του μέσου μας.

Τέλος, θα θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας και μια ακόμη πρωτοβουλία του portal #echaritygr καθώς από την Δευτέρα 15 Μαϊου, και κάθε μέρα, θα φιλοξενούμε στην ενότητα #ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ένα μεταφρασμένο ΚΑΛΟ ΝΕΟ από την παγκόσμια κοιτίδα καλών νέων #GOODIS που αξίζει να διαβάζετε και να κοινοποιείτε για να μεγαλώνουμε την αλυσίδα της αλληλεγγύης και της διάδοσης της γνώσης και της πληροφορίας μεταξύ μας.

Σκοπός μας είναι να συνεχίσουμε ενεργά και δυναμικά όλες τις καμπάνιες μας για την συγκέντρωση τροφίμων, ρούχων, ειδών πρώτης ανάγκης, φαρμάκων και βιβλίων για Οργανώσεις που συμμετέχουν στον Κοινωνικό Πυλώνα του #echaritygr και να εντείνουμε τις προσπάθειές μας να ενισχύσουμε τις Οργανώσεις που υποστηρίζουμε με επικοινωνιακή χορηγία και ενημέρωση για τις ανάγκες τους στο αναγνωστικό κοινό μας.

Κλείνοντας, σας ευχαριστούμε που συνεχίζετε να μας στέλνετε τα ερωτήματα και τις προτάσεις σας για νέα αρθρογραφία για τις ενότητες #ΥΓΕΙΑ και #ΜΕΡΙΜΝΑ και #ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ και αναμένουμε και τις δικές σας προσκλήσεις για να υποστηρίξουμε ακόμη πιο δυναμικά τις πολιτιστικές παραγωγές σας – μεγάλες ή και πειραματικές – στην ενότητα #ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ.

Βρισκόμαστε πάντα στη διάθεσή σας, η μεγάλη μας συντακτική ομάδα των 30 συντακτών – συνεργατών μας και μπορείς να μας γνωρίσεις στην ενότητα #TEAM. Θέματα μπορείτε να μας στέλνετε στο info@e-charity.gr.

Ακολουθήστε μας και κάντε μας ένα LIKE στο Facebook και εγγραφείτε στην Ομάδα μας ΕΔΩ.

 

 

Με εκτίμηση και σεβασμό για την Οικογένεια του #echaritygr portal

The following two tabs change content below.

echaritygr

Η Οικογένεια του e-Charity.gr Portal, απέναντι στην λογική της απλής κριτικής και της ακατάσχετης αποποίησης ευθυνών ή της άκρατης φιλολογίας, αναλαμβάνει τις ευθύνες του μέλλοντος, ΣΗΜΕΡΑ. Για εμάς, εσάς, το ΑΥΡΙΟ των παιδιών μας. Με μεράκι, αγάπη στον συνάνθρωπό μας κι αφοσίωση στον στόχο μας, συναντιόμαστε από κάθε γειτονιά της Ελλάδας, με έναν σκοπό. Να κάνουμε το όραμά μας, ΠΡΑΞΗ. Την Αλληλεγγύη, ΖΩΗ.

You might also like More from author