KIDOT Festival, τα παιδιά του αύριο, 30 Σεπτεμβρίου στην Θεσσαλονίκη!

Αποδελτίωση #KIDOT

0

Ένα… «χαμογελαστό» πάρτι, από τις 30 Σεπτεμβρίου μέχρι και την 1η Οκτωβρίου, θα υποδεχθεί όλα τα παιδιά της πόλης της Θεσσαλονίκης στο πρώτο KIDOT Festival (Kids of Tomorrow Festival).Για δύο μέρες, το Νέο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης φοράει τα γιορτινά του και μεταμορφώνεται σε ένα πεδίο ψυχαγωγίας, εκπαίδευσης και δράσης για μικρούς και μεγάλους από τις 10 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ!

Εργαστήρια ρομποτικής και τεχνολογίας, θεατρικά παιχνίδια, μουσικά δρώμενα, χορευτικές παραστάσεις, εκμάθηση ξένων γλωσσών με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο, yoga και αθλητικές δραστηριότητες, ζωγραφική και εργαστήρια δημιουργίας comic και manga, απτικοί χάρτες και τραγούδια στη νοηματική, δωμάτια απόδρασης, επιτραπέζια extra large, clown show και super ήρωες είναι μόνο μερικές από τις δράσεις που ντύνουν ένα από τα πιο ολοκληρωμένα εκπαιδευτικά και ψυχαγωγικά διήμερα της Θεσσαλονίκης!

Το 1st KIDOT Festival απευθύνεται σε επισκέπτες όλων των ηλικιών μιας και φιλοξενεί εκπαιδευτικά και ψυχαγωγικά δρώμενα για παιδιά από την βρεφική μέχρι και την εφηβική ηλικία ενώ παράλληλα καθ’ όλη τη διάρκεια του διημέρου θα πραγματοποιούνται εκπαιδευτικά εργαστήρια και δράσεις αλληλεπίδρασης μεταξύ γονέων και παιδιών καθώς και workshop αποκλειστικά για ενηλίκους!

Η είσοδος στο φεστιβάλ είναι ελεύθερη καθώς και η συμμετοχή στα εκπαιδευτικά εργαστήρια και τις παράλληλες δράσεις.

Η συμμετοχή σε όσες δραστηριότητες έχουν περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων θα γίνεται είτε με προεγγραφή είτε απευθείας με εγγραφή στο χώρο της εκδήλωσης εφόσον υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις.

 

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

Oι φόρμες συμμετοχής για τα workshops και τα side events έχουν ήδη ολοκληρωθεί. Ωστόσο η Οργανωτική Επιτροπή έχει μεριμνήσει ώστε 10 λεπτά πριν από κάθε δράση, οι προεγγραφές που δεν έχουν εμφανιστεί στο χώρο της δράσης αν ακυρώνονται, οι θέσεις να ελευθερώνονται και να δίνονται στο κοινό που περιμένει εκείνη την ώρα στο χώρο! Και μην ξεχνάτε! Στο 1st KIDOT Festival – Παιδικό και Εφηβικό Φεστιβάλ φιλοξενούνται και δράσεις που δεν έχουν περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων! Και αυτές οι δράσεις είναι πολλές!

Σας περιμένουμε με χαρά, μικρούς και μεγάλους, στο πιο ολοκληρωμένο παιδικό και εφηβικό φεστιβάλ!

Στην επίσημη ιστοσελίδα του KIDOT Festival (www.kidotfestival.com), μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις πληροφορίες για κάθε μία από τις δράσεις του 1st KIDOT Festival και να ενημερωθείτε για όσα πρόκειται να συμβούν σε αυτή την μεγάλη διήμερη γιορτή!

 

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ

«23» * Action Art * AddΑrt * Anel Ηoney Park * Archiζω * Baby Eco Design * Dyslexia Centers Pavlidis Method * Eduk8 * Find Your Bliss * Full Out Dance * Galileo Galilei Generation * IANOS * Indancestrial * Kid’s Fun Factory * Ladybug * Midwives- Family Wellbeing * Mind the Map * My Way * Northpark Indoor Skatepark * Part of a Tree * Petite Julie * Pinewood American International School * Psychotherapy Hellas * Robot Set Go * Robotixlab * Scripta Bookstore * Spectral * The Key Creative School * The Mindtrap * The School Project * Up Move and Play * Wooden Parts * Ακαδημία Strikers * Άλμα * Αρωγή Θεσσαλονίκη * Αμερικανική Γεωργική Σχολή * Ανανιάδου Μίνα/ Ανανιάδης Μάκης/ Αλευράς Τάσος* Ανέμη * Δεσποτάκι * Εκδόσεις Ημίονος * Ελισσάβετ Γιαννοπούλου * Θέλω να γίνω Σουπερμαν * Θερμαϊκό Μουσικό Ωδείο *Ιδαία Γη * Ιχθείς Aqua Club * Κατρίνα Τσάνταλη * ΚΔΑΠ Ατέρμων * Κέντρο Μέριμνας Οικογένειας και Παιδιού * Κήπος Σεμινάρια * Κλειδάς * Κουκλοθίασος Redicolo * Κρουστόφωνο * Λιλιπούπολη*Λυρικός Μικρός Πλανήτης * Μαίρη Κυριακίδου Γαλλιού Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης * Μελωμύθι * Μουσείο Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης * Μυρτώ Στάγκου * Ολυμπιακό Μουσείο * Ου Πλέξεις * Πέτρα Καμβάς Χαρτί * Σταύρου Σταυρινή * Σχεδία* Τα Ρα Τα Τζουμ * Τάσος Παπαναστασίου/ Ντίνα Κακανιάρη * Τιμολέων Τιραμόλας * To Mικρό Τζίνι * Το Χαμόγελο του Παιδιού * Χριστίνα Αζοπούλου/Μαρία Φλώρου * Ω2

Με την υποστήριξη
Andia Aggelidou * apoDec * Socialmind * Kakiousis * Κηπομορφή

Υπερήφανοι Χορηγοί Επικοινωνίας
BEATER.GR * e-Charity.gr portal * FM 100 * TV 100 * LIVEMEDIA * parallaxi *
POPAGANDA.GR * THESS TIPS * VOREIA.GR * εξώστης

Υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης

«Έχοντας συνεργαστεί στα πλαίσια άλλων φεστιβάλ και πολιτιστικών εκδηλώσεων, η ομάδα του KIDOT θέλησε να χρησιμοποιήσει την εμπειρία της με στόχο να αναπαράγει και να μεταδώσει το δικό της θετικό βίωμα, σχεδιασμένο και προσαρμοσμένο στις ανάγκες και τα θέλω των σημερινών παιδιών και εφήβων» τονίζει σε ανακοίνωσή της η ομάδα του KIDOT. 

Γιατί KIDOT όπως γιορτή!
KIDOT όπως παιδί!

Κεντρικός άξονας των δράσεων του φεστιβάλ είναι η αρχή της βιωματικής μάθησης και εκπαίδευσης. Μέσα από καλλιτεχνικά και τεχνολογικά εργαστήρια, εκπαιδευτικά δράσεις και παράλληλα events καθώς και ομιλίες και συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης, το KIDOT Festival επιχειρεί να δημιουργήσει και να προσφέρει το κατάλληλο πλαίσιο για ελεύθερη έκφραση και δημιουργικό παιχνίδι ενώ παράλληλα να δώσει την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να ανακαλύψουν νέα ενδιαφέροντα και να αναπτύξουν καινούργιες δεξιότητες.

Παράλληλα, μέσα από τη φιλοξενία επαγγελματιών και ιδιωτών, το KIDOT Festival προσφέρει στους επισκέπτες του την ευκαιρία να ανακαλύψουν νέα προϊόντα, να συνομιλήσουν και να ενημερωθούν για σύγχρονα θέματα και τάσεις γύρω από το παιδί και τον έφηβο και να γνωρίσουν πληθώρα ανθρώπων που δραστηριοποιούνται στη πόλη προσφέροντας υπηρεσίες σε ολόκληρη την οικογένεια.

«Στόχος του KIDOT είναι να εγκαθιδρύσει ένα δίαυλο επικοινωνίας ανάμεσα στο κοινό και σε φορείς και επαγγελματίες των οποίων οι υπηρεσίες αφορούν το παιδί και τον έφηβο»

 

Δράσεις του 1st KIDOT Festival:
KIDOT Workshops
KIDOT Talks & Ανοιχτές Συζητήσεις
KIDOT Market & Expo Υπηρεσιών
Food & Drinks Corner
Side Events

Σε ποιους απευθύνεται

Το 1st KIDOT Festival απευθύνεται τόσο σε παιδιά και εφήβους όσο και σε ενήλικες, προσφέροντας δραστηριότητες και εκδηλώσεις για όλες τις ηλικιακές ομάδες. Πιο συγκεκριμένα, τα πολυθεματικά workshops απευθύνονται σε παιδιά και εφήβους ηλικίας 5 έως 18 ετών, ενώ τα KIDOT Talks και το Market στο ευρύτερο ηλικιακά κοινό. Παράλληλα το Food & Drinks Corner και τα Side Events πλαισιώνουν τις δράσεις του φεστιβάλ προσφέροντας γευστικά διαλείμματα και στιγμές χαλάρωσης σε μικρούς και μεγάλους επισκέπτες.

 

 

 

 


Facebook          kidotfestival
Instagram         kidot_festival
       
Official website  www.kidotfestival.com
The following two tabs change content below.

echaritygr

Η Οικογένεια του e-Charity.gr Portal, απέναντι στην λογική της απλής κριτικής και της ακατάσχετης αποποίησης ευθυνών ή της άκρατης φιλολογίας, αναλαμβάνει τις ευθύνες του μέλλοντος, ΣΗΜΕΡΑ. Για εμάς, εσάς, το ΑΥΡΙΟ των παιδιών μας. Με μεράκι, αγάπη στον συνάνθρωπό μας κι αφοσίωση στον στόχο μας, συναντιόμαστε από κάθε γειτονιά της Ελλάδας, με έναν σκοπό. Να κάνουμε το όραμά μας, ΠΡΑΞΗ. Την Αλληλεγγύη, ΖΩΗ.

You might also like More from author