«Χάνεται ο,τι αγαπιέται;», με τη Χαρά Βλαχοδήμου

0

«Μπορείς να πέσεις αλλά σίγουρα μπορείς και να ξανασηκωθείς». Είναι αποδεκτά και τα δύο. Είναι οκ να πενθήσεις και ταυτόχρονα είναι οκ να αρχίζεις να προχωράς μπροστά.

Την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου, 8:30 το απόγευμα, στο Βιβλιοπωλείο ΑΡΧΕΤΥΠΟ, η Ψυχολόγος, Κλινική ΥπνοθεραπεύτριαΧαρά Βλαχοδήμου, θα παρουσιάσει μια διάλεξη αφιερωμένη σε μια νέα ζωή. Που ποτέ πριν δεν θέλαμε να φανταστούμε πως θα υπάρξει. Μια ζωή με κενά, μια ζωή με απουσίες. Που απλά προέκυψε σταδιακά και μας μούδιασε,μας σόκαρε. Μας άφησε διαφορετικούς.

«Γνώρισα την αγάπη από τον θόρυβο που έκανε φεύγοντας», είπε ο Louis Juvet και μας δίνει τροφή για προβληματισμό, σκέψη.

Τι είναι απώλεια για τον καθένα;
Μπορείς να προετοιμαστείς για την απώλεια;
Υπάρχει τρόπος να διαχειριστείς τον πόνο που νιώθεις;
Τι βοηθάει και τι όχι;

Η παρουσία σας αναγκαία για να κάνουμε την «απουσία» να μοιάζει λιγότερο τρομαχτική.

 


The following two tabs change content below.

echaritygr

Η Οικογένεια του e-Charity.gr Portal, απέναντι στην λογική της απλής κριτικής και της ακατάσχετης αποποίησης ευθυνών ή της άκρατης φιλολογίας, αναλαμβάνει τις ευθύνες του μέλλοντος, ΣΗΜΕΡΑ. Για εμάς, εσάς, το ΑΥΡΙΟ των παιδιών μας. Με μεράκι, αγάπη στον συνάνθρωπό μας κι αφοσίωση στον στόχο μας, συναντιόμαστε από κάθε γειτονιά της Ελλάδας, με έναν σκοπό. Να κάνουμε το όραμά μας, ΠΡΑΞΗ. Την Αλληλεγγύη, ΖΩΗ.

You might also like More from author